Μερικές έξυπνες "ηλεκτρονικές" κινήσεις για να έχετε γρήγορα, φθηνά και με λιγότερη ταλαιπωρία το ανταλλακτικό που θέλετε.

Τα top-5 to do για online συναλλαγές

37.257 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/11/2016

Με το ποντίκι του Η/Υ σου μπορεί πραγματικά να εντοπίσεις και να αγοράσεις το ανταλλακτικό που σου κάνει. Αρκεί βέβαια να προσέξεις κάποιες βασικές παραμέτρους όπως ισχύει άλλωστε και με όλες τις αγορές μας στο ίντερνετ. Έχουν και λέμε:

1. Για να διασφαλίσεις τα προσωπικά σου στοιχεία (τηλέφωνο, διεύθυνση κ.ο.κ) πληρώνεις με paypal, ή με προπληρωμένη κάρτα, και φυσικά με αντικαταβολή.
2. Όσο πιο γνωστό το ηλεκτρονικό κατάστημα τόσο το καλύτερο διότι θα εφαρμόζει περισσότερες παραμέτρους ασφαλείας.
3. Και επειδή οι ιοί δεν υπάρχουν μόνο στα site με πονηρό περιεχόμενο φύτεψε στον υπολογιστή σου και ένα καλό πρόγραμμα anti-virus ή πρόγραμμα Ιnternet security για τυχόν εισβολές κακόβουλου λογισμικού.
4. Πρόσεξε να κλικάρεις τα προϊόντα που χρειάζεσαι και να μην κάνεις κάποιο λάθος ώστε να μην βρεθείς έκπληκτος όταν σου αποσταλεί ένα άσχετο προϊόν λόγω κάποιου δικού σου λάθους κατά την διαδικασία παραγγελίας. Πολλά e-shops δεν κάνουν επιστροφές σε τέτοιες περιπτώσεις και είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από μια απροσεξία.
5. Πριν το τελικό κλικ της παραγγελίας ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα για να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας είναι πάντα μια καλή συμπληρωματική ενέργεια.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Γιώργος

    Για θερμοστάτη σε Chevrolet Aveo το επίσημο service της Chevrolet μου ζήτησε 362€ χωρίς την τοποθέτηση (40€ περίπου η εργατοώρα). Το ίδιο OES ανταλλακτικό το βρήκα μέσω καταστήματος ανταλλακτικών 220€ και πλήρωσα άλλα 20€ για την τοποθέτηση σε εξουσιοδοτημένο από την Chevrolet συνεργείο. Διαφορά ανταλλακτικού; ΚΑΜΙΑ. Διαφορά τοποθέτησης; ΚΑΜΙΑ! Οι πρώτοι που θέλουν να σε πιάσουν κορόιδο είναι οι επίσημες αντιπροσωπίες/service.

      4