Όταν βρισκόμαστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών, τότε η αγορά ενός μεταχειρισμένου ανταλλακτικού είναι μία οικονομική λύση. Συμφέρει όμως;

Ανταλλακτικά που κοστίζουν πιο φθηνά

22.940 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/2/2016

Τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά κοστίζουν πιο φθηνά από τα γνήσια και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να προσέξετε, ώστε να είστε σίγουροι για την ποιότητά τους.

 
Στη σημερινή εποχή όλοι μας προσπαθούμε να κόψουμε έξοδα από παντού. Ακόμη και από το αυτοκίνητο. Για παράδειγμα, κινούμαστε λιγότερο, σύμφωνα με τους κανόνες οικονομικής οδήγησης και όταν έρθει η ώρα του service κάποιοι προτιμούν τα OEM, ιμιτασιόν ή τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. 

Αλλοι, μάλιστα, καθυστερούν τα διαστήματα των service -κάτι που επηρεάζει την ασφάλεια στο δρόμο- ενώ ως προς το συνεργείο που επιλέγεται, πέρα από τα εξουσιοδοτημένα άνθιση έχουν αρχίσει να γνωρίζουν και τα εξειδικευμένα συνεργεία. Ωστόσο, σε όλες από τις παραπάνω περιπτώσεις, θα πρέπει να δείχνετε ιδιαίτερη προσοχή

Παρακάτω, αναλύουμε τι πρέπει να προσέχετε όταν επιλέγετε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, ώστε να εξασφαλίσετε την απαραίτητη αξιοπιστία.