Αντικαταστήστε τις αλυσίδες, με τα αντιολισθητικά καλύμματα Reflex in snow και Flex Power Brake (φωτό), τα οποία θα βρείτε στο e-shop του Κέντρου Μπαταρίας «Ηλεκτρόνιο».

Αντιολισθητικές χιονοκουβέρτες ελαστικών

4.420 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/1/2017

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ilektronio-batteries.com, μπορείτε να αγοράσετε τις αντιολισθητικές χιονοκουβέρτες ελαστικών Reflex in snow και Flex Power Brake και να εκμεταλλευτείτε των πλεονεκτημάτων τους.

 
Τα αντιολισθητικά καλύμματα ελαστικών αυτοκινήτου Reflex in snow και Flex Power Brake, είναι ιδανικά για αυτοκίνητα με σύστημα ABS (και όχι μόνο), καθώς είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλείται ζημιά στα ελαστικά ή τις ζάντες του αυτοκινήτου.

Στην πράξη, τα συγκεκριμένα καλύμματα, αντικαθιστούν τις αλυσίδες και έχουν εύκολη τοποθέτηση και ιδανική εφαρμογή σε ελαστικά χαμηλού προφίλ. Η χρήση τους επιτρέπει μέγιστη ταχύτητα 50 χλμ/ώρα, χωρίς θυρύβους και τριξίματα.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ilektronio-batteries.com, μπορείτε μάλιστα να βρείτε, τον κωδικό που ταιριάζει στα ελαστικά σας, με βάση αναλυτικούς πίνακες διαστάσεων.

Δείτε περισσότερα εδώ