Ανετο στο δρόμο και με καλή ποιότητα κύλισης το Insignia.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανετο στο δρόμο και με καλή ποιότητα κύλισης το Insignia.

Στο δρόμο: Ποιο είναι καλύτερο

(6/1/2017)

Κοινό χαρακτηριστικό της οδικής συμπεριφοράς των μοντέλων της συγκριτικής αυτής δοκιμής είναι η προσφερόμενη άνεση και η πολύ καλή ποιότητα κύλισης, αφού και από τα δυο θα βγεις ξεκούραστος και ατσαλάκωτος ακόμη και μετά από ένα πολύωρο ταξίδι. Από εκεί και πέρα βέβαια, το κάθε μοντέλο έχει το δικό του χαρακτήρα.

Το Avensis είναι προσανατολισμένο στην άνεση των επιβατών διαθέτοντας μαλακότερη ανάρτηση που απορροφά αρκετά καλά τις κακοτεχνίες. Βέβαια, όταν το πιέσεις εμφανίζει κλίσεις και υποστροφική τάση, ωστόσο αυτό δεν προβληματίζει οδηγό και επιβάτες καθώς και με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών κρατάει ουδέτερη την τροχιά του. Το τιμόνι, τέλος, είναι σχετικά ελαφρύ, όμως ικανοποιεί σε πληροφόρηση, ενώ η κατευθυντικότητα στην εθνική είναι καλή με αποτέλεσμα να ταξιδεύεις ξεκούραστα.

Αντίστοιχη, περίπου, αίσθηση με το Avensis λαμβάνει και ο οδηγός του Insignia, αφού εμφανίζεται άνετο στην πόλη και σταθερό στην εθνική. Ωστόσο, και εδώ το τιμόνι είναι λίγο ελαφρύ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορείς να κινηθείς -με την συνδρομή του κινητήρα- αρκετά γρήγορα. Επίσης, το Insignia είναι το μοντέλο που δείχνει περισσότερο τον όγκο του μέσα στην πόλη και τα παραπανίσια κιλάκια του στις στροφές.

Το Avensis είναι περισσότερο προσανατολισμένο στην άνεση των επιβατών.

Το Avensis είναι περισσότερο προσανατολισμένο στην άνεση των επιβατών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda