Αντιμετωπίστε μικρογρατζουνιές, οξειδωμένες βαφές, ξεραμένους λεκέδες, ρετσίνα και πίσσες, που καταλαμβάνουν με το πέρασμα του χρόνου, το αμάξωμα του αυτοκινήτου.

Αύξησε την αξία του

Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/11/2016

Επιλέγοντας την τεχνογνωσία των ειδικών και επαγγελματικά υλικά για το γυάλισμα και το κέρωμα του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζετε ουσιαστικά την επαναφορά του χρώματός του, ώστε να θυμίζει και πάλι αυτό που πήρατε.

 
Το αυτοκίνητό μας ταλαιπωρείται καθημερινά από τις έντονες καιρικές συνθήκες, όπως οι ακτίνες ηλίου UV, η σκόνη, ο πάγος και όξινη βροχή, με τις μεγαλύτερες επιπτώσεις να αφορούν το αμάξωμά του, το οποίο «απειλείται» και από κουτσουλιές, ρετσίνι δέντρων και καυσαέρια στη «μάχη» για τη διατήρηση του αρχικού χρώματός του.
 
Μικρογρατζουνιές, οξειδωμένες βαφές και ξεραμένοι λεκέδες από έντομα, κουτσουλιές, ρετσίνα και πίσσες, καταλαμβάνουν με το πέρασμα του χρόνου, το αμάξωμα του αυτοκινήτου, επηρεάζοντας τόσο την εμφάνισή του, όσο και τη λειτουργία του ή ακόμη και την ασφάλειά σας στο δρόμο.
 

Όλα τα παραπάνω όμως, μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά, ειδικά αν γίνει αυτό όπως πρέπει, καθώς το σωστό γυάλισμα του αυτοκινήτου εκτός από επαγγελματικά υλικά, απαιτεί και τεχνογνωσία για το ποιες αλοιφές είναι κατάλληλες για κάθε περίπτωση και ποια επαγγελματικά εργαλεία να χρησιμοποιηθούν, ώστε να μην μείνουν τελικά, στρογγυλάδες, γυαλάδες και ολογράμματα.
 
Στο σύνολό της, η όποια επεξεργασία πρέπει να γίνεται με ειδικά υλικά, κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής, που αφαιρούν την άχνη και επαναφέρουν τη γυαλάδα και τη λάμψη στο χρώμα του αυτοκινήτου.
Από εκεί πέρα, εξαρτάται από τον εκάστοτε οδηγό, αλλά και μία σειρά από συγκεκριμένους παράγοντες, ο τρόπος με τον οποίο θα θελήσει να επαναφέρει το αρχικό χρώμα και τη γυαλάδα στο αυτοκίνητό του. Αν αυτό δηλαδή θα γίνει για παράδειγμα, με γυάλισμα ή κέρωμα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ