Ένα τριβείο και ένα ειδικό σετ επιδιόρθωσης φαναριών, θεωρούνται απαραίτητα για ένα οικονομικό αλλά και ταυτόχρονα αξιόπιστο ξεθάμπωμα των φωτιστικών σωμάτων.

Βάλτε τέλος στο θάμπωμα των φαναριών

Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/11/2016

Ένα από τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει κάθε οδηγός με την πάροδο του χρόνου, είναι και το θάμπωμα των φωτιστικών σωμάτων του αυτοκινήτου, το οποίο και δημιουργεί σημαντικά προβλήματα ασφάλειας, κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Οι υπεριώδης ακτινοβολίες του ηλίου «πλήττουν» τη γυαλάδα και την καθαρότητα  στο πλαστικό κάλυμμα των φωτιστικών σωμάτων, δημιουργώντας αυτό το θάμπωμα, το οποίο όμως, μπορεί να αποκατασταθεί, εύκολα και οικονομικά, ώστε να γλιτώσουμε και την αντικατάστασή τους. Η πιο φτηνή λύση αλλά με περιορισμένη διάρκεια και αποτέλεσμα, είναι το τρίψιμο του φαναριού με οδοντόκρεμα, ενώ εξίσου οικονομική λύση είναι κι ο καθαρισμός με εντομοκτόνο.
  
Πρόκειται ωστόσο για λύσεις που δεν έχουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα ή δημιουργούν άλλα προβλήματα, όπως το φαινόμενο να κολλάει κατόπιν, η πλαστική επιφάνεια των φωτιστικών σωμάτων.

Η μόνη εύκολη και απόλυτα αξιόπιστη λύση είναι να χρησιμοποιηθεί ένα τριβείο και ειδικό σετ επιδιόρθωσης φαναριών, τα οποία και θα φροντίσουν για το ξεθάμπωμα των φωτιστικών σωμάτων, με τον καλύτερο τρόπο. Το κόστος του μάλιστα, είναι αρκετά μικρό, αφού το κάθε σετ κυμαίνεται κοντά στα 20 ευρώ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ