Το κόκκινο χαμηλωμένο Audi Q2 εξοπλίζεται με υδραυλικό σύστημα ανάρτησης H&R.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το κόκκινο χαμηλωμένο Audi Q2 εξοπλίζεται με υδραυλικό σύστημα ανάρτησης H&R.

Βελτιωμένο Audi Q2

9.518 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2017)

Η πρώτη βελτιωτική πρόταση για το νέο Audi Q2 έρχεται από τον οίκο K-Custom και επικεντρώνεται στο «στήσιμο» του γερμανικού Crossover. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Το Audi Q2 τράβηξε τα βλέμματα στην Ελλάδα, κατακτώντας και το βραβείο του Best Car 2017, αλλά και στην Ευρώπη, δημιουργώντας ουσιαστικά μια νέα κατηγορία, αυτή των premium Crossover. Βέβαια για κάποιους η εργοστασιακή έκδοση δεν είναι αρκετή και αναζητούν βελτιωτικές λύσεις. Μια εξ αυτών είναι η πρόταση του γερμανικού βελτιωτικού οίκου K-Custom, την οποία και παρουσιάζει στο project car της.

Η πρόταση των Γερμανών βελτιωτών περιλαμβάνει και τις LV1 ζάντες 20 ιντσών της εταιρείας mbDesign.

Η πρόταση των Γερμανών βελτιωτών περιλαμβάνει και τις LV1 ζάντες 20 ιντσών της εταιρείας mbDesign.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το κόκκινο χαμηλωμένο Audi Q2 εξοπλίζεται με υδραυλικό σύστημα ανάρτησης H&R, ενώ οι θόλοι του έχουν «γεμίσει» με τις LV1 ζάντες 20 ιντσών της εταιρείας mbDesign. Όπως θα δείτε έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε και κάποιες εικόνες από το μοντέλο με τις εργοστασιακές ζάντες της Audi, ώστε να γίνει καλύτερα αντιληπτή η μείωση της απόστασης του γερμανικού Crossover από το έδαφος.
 

Η έκδοση την οποία επέλεξαν οι Γερμανοί βελτιωτές είναι η S-line με τον 2λιτρο turbo diesel κινητήρα, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για το αν είναι η έκδοση με τους 150 ή τους 190 ίππους. Πέραν αυτού, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν οι μηχανικοί της K-Custom έχουν προχωρήσει σε βελτιώσεις στο μηχανοστάσιο του Q2, ή αν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Εν τούτοις, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ένα εκ των ήδη διαθέσιμων πακέτων μηχανικής βελτίωσης από τα «αδέλφια» του VW Group που βασίζονται στην MQB πλατφόρμα (Audi A3, VW Golf, SEAT Leon κ.λπ.).

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε το βελτιωμένο μοντέλο στην ετήσια συγκέντρωση των fan του VW Group στο Worthersee.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto