Βελτιωμένο SEAT Ateca
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βελτιωμένο SEAT Ateca

3.114 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2016)

H JE Design παρουσιάζει την πρώτη πλήρη πρόταση βελτίωσης για το άκρως ενδιαφέρον SUV της SEAT, λίγο μετά το εμπορικό του ντεμπούτο.

Αρχικά, η γερμανική εταιρεία επικεντρώνεται στην εμφάνιση του SEAT Ateca την οποία τονίζει με την παρουσία μιας νέας αεροτομής στο πίσω μέρος, αλλά και ενός προστατευτικού σε ασημί ή μαύρο μεταλλικό στο κατώφλι του πορτ-μπαγκάζ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Παράλληλα, υπάρχουν νέες πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου στις 19, 20 ή 21 ίντσες, που μπορούν να παραγγελθούν σε ασημί ή ματ μαύρο χρώμα. Οι νέοι τροχοί συνδυάζονται και με μια πιο σπορ ανάρτηση, η οποία προσφέρει 30 χλστ. χαμήλωμα της απόστασης από το έδαφος (και στο 4Χ2 Ateca και στο 4Χ4).
 
 
Στο πεδίο του κινητήρα, η JE Design επεμβαίνει στον 2λιτρο TDI πετρελαιοκινητήρα της SEAT και αυξάνει την ισχύ του στα 210 άλογα από 190 εργοστασιακά, αλλά και τη ροπή στα 430 Nm από 400. Η γερμανική εταιρεία ανακοινώνει επίσης αύξηση της τελικής ταχύτητας στα 220 χλμ./ώρα, από 212 εργοστασιακά.

Η τελική πινελιά αναβάθμισης έρχεται από τη νέα εξάτμιση, η οποία μπορεί να παραγγελθεί είτε με 80 χλστ. στρογγυλές απολήξεις, είτε με οβάλ απολήξεις μεγέθους 160x90 χλστ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto