Το ινδικό wannabe Cherokee! Πως σας φαίνεται σαν δουλειά;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ινδικό "wannabe" Cherokee! Πως σας φαίνεται σαν δουλειά;

«Cherokee» με κάρυ!

4.698 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2017)

Πως οι Ινδοί αντιμετωπίζουν την μη εισαγωγή του Jeep Cherokee στην χώρα τους; Κατασκευάζοντας ρέπλικες με βάση εγχώρια αυτοκίνητα!

Μια από τις μεγαλύτερες αγορές οχημάτων στον πλανήτη, η Ινδία φαίνεται ότι αγαπά ιδιαίτερα τα αειθαλή Jeep. Μάλιστα, με την ανακοίνωση ότι η εταιρεία θα εισάγει τα Wrangler και Grand Cherokee στην αγορά της ασιατικής χώρας, οι αντιδράσεις ήταν ενθουσιώδεις από τον τύπο και το κοινό.

Το ινδικό

Το ινδικό "wannabe" Cherokee! Πως σας φαίνεται σαν δουλειά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ωστόσο, ένας θαραλλέος οδηγός από την χώρα δεν δίστασε να ακολουθήσει το δικό του μονοπάτι, δημιουργώντας… ο ίδιος, μια Cherokee Replica με βάση ένα Mahindra TUV300. Το αποτέλεσμα, είναι αυτό που βλέπετε στις εικόνες!

Ο ιδιοκτήτης του TUV έκανε τροποποιήσεις στο εμπρός μέρος του μοντέλου, το οποίο μοιάζει σαν να έχει υποστεί… photoshop, τοποθετώντας τα φωτιστικά σώματα ενός Audi Q3, την χαρακτηριστική μάσκα με τις 7 κατακόρυφες γρίλιες, ένα ακόμη σετ με φωτιστικά σώματα, ενώ τοποθέτησε και τα ασημί τμήματα που βλέπετε!

Πίσω, η ρεζέρβα με την οποία εξοπλίζεται το TUV300 έχει αφαιρεθεί, ενώ ένα λογότυπο Jeep έχει τοποθετηθεί στην πόρτα του χώρου αποσκευών. OK, ενδιαφέρουσα δουλειά, αλλά… το Jeep Compass θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ινδία, στα μέσα του έτους!
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL