Φαίνεται πως ένα νέο Nissan Vmotion 3.0 Concept θα αποτελέσει τον προπομπό ενός πλήρως ηλεκτρικού crossover. Θα παρουσιαστεί σε κάποια από τις φετινές εκθέσεις. Στην εικόνα βλέπουμε το σεντάν Vmotion

Φαίνεται πως ένα νέο Nissan Vmotion 3.0 Concept θα αποτελέσει τον προπομπό ενός πλήρως ηλεκτρικού crossover. Θα παρουσιαστεί σε κάποια από τις φετινές εκθέσεις. Στην εικόνα βλέπουμε το σεντάν Vmotion 2.0 Concept.

Crossover το επόμενο ηλεκτρικό Nissan

2.763 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2017)

Αργότερα φέτος, η Nissan θα μας παρουσιάσει ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό crossover, την εξέλιξη του Vmotion 2.0 Concept. Θα λειτουργήσει ως προπομπός του μοντέλου παραγωγής, που θα αποτελέσει το 2ο ηλεκτρικό όχημα της Nissan.

Το εικονιζόμενο Nissan Vmotion 2.0 Concept έκανε ντεμπούτο νωρίτερα φέτος στην έκθεση του Ντιτρόιτ. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό sedan φουτουριστικής σχεδίασης, το οποίο όμως δεν προβλέπεται να οδηγήσει σε κάποιο μοντέλο παραγωγής, παρά μόνο θα επηρεάσει αισθητικά σε επιμέρους λεπτομέρειες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ωστόσο, φαίνεται πως ένα νέο Vmotion 3.0 Concept θα αποτελέσει τον προπομπό ενός πλήρως ηλεκτρικού crossover που θα υπάρξει στ` αλήθεια. Θα παρουσιαστεί σε κάποια από τις φετινές εκθέσεις και θα συνδυάζει τρία βασικά χαρακτηριστικά: ηλεκτροκίνηση, αυτόνομη οδήγηση και συνδεσιμότητα.
  
Ο Executive Design Director της Nissan, Mamoru Aoki, επιβεβαίωσε πριν λίγο καιρό στην έκθεση Shanghai Auto Show πως δουλεύουν πάνω στο «3.0». Τα χαρακτηριστικά της σχεδίασής του, θα αποτελέσουν το προσχέδιο των επόμενων μοντέλων της Nissan. Το επερχόμενο Leaf θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα υιοθετήσει τη νέα αυτή αισθητική το Σεπτέμβριο, με το ηλεκτρικό SUV να ακολουθεί, άγνωστο πότε.
 
Ο αντιπρόεδρος της Zero Emissions Vehicles, Daniele Schillaci, είπε σχετικά: «Ξεκάθαρα επικεντρωνόμαστε στο ηλεκτρικό crossover, το οποίο θα ενσωματώνει τα τελευταία χαρακτηριστικά του Nissan Intelligent Mobility».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN