Αυτή είναι η καμουφλαρισμένη XE SV Project 8.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή είναι η καμουφλαρισμένη XE SV Project 8.

Δείτε την XE SV Project 8

2.458 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2017)

Ένα αυτοκίνητο που θα κάνει πολλούς να ξεχάσουν το BMW M4 GTS και το επερχόμενο Mercedes-AMG C63 R είναι προ των πυλών από την Jaquar. Δείτε τις εικόνες.

Η εταιρεία βασιζόμενη στο αμάξωμα του μεσαίου μεγέθους σεντάν, θα βγάλει στη παραγωγή το XE SV Project 8. Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί μέσω του τμήματος Special Jaguar Land Rover Operations και όταν φτάσει στην παραγωγή, θα περιοριστεί σε μόλις 300 μονάδες παγκοσμίως.

Είναι το δεύτερο μοντέλο SVO.

Είναι το δεύτερο μοντέλο SVO.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι το δεύτερο μοντέλο SVO περιορισμένης έκδοσης μετά το F-Type Project 7 του 2014.

Κάτω από το αεροδυναμικό αμάξωμα βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας 5.0-λτρ. της Jaguar, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί προσφέροντας 600 ίππους, κάνοντας έτσι το Project 8 την πιο ισχυρή οδική Jaguar.

Σε ότι αφορά τις πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές, θα ανακοινωθούν λίγο πριν το ντεμπούτο του οχήματος στο Goodwood Festival of Speed.
Μιλώντας για το αυτοκίνητο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jaguar Land Rover Special Operations John Edwards δήλωσε: «Είναι ο σωστός χρόνος για την SVO να παράγει το πιο ακραίο οδικό αυτοκίνητο απόδοσης στην ιστορία της Jaguar. Η ομάδα SVO δεσμεύεται να δημιουργήσει την πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Οι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο ενθουσιάστηκαν από το F-TYPE Project 7. Το νέο XE SV Project 8 πηγαίνει την αεροδυναμική και την μηχανική των επιδόσεων σε ένα άλλο επίπεδο - είναι σχεδιασμένο για ενθουσιώδεις και τους πιο απαιτητικούς συλλέκτες».

Σε ότι αφορά το κόστος αγοράς του αυτοκινήτου δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο όπως δηλώνουν από την εταιρεία, η τιμή θα αντικατοπτρίζει την αξία του αυτοκινήτου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center