Diesel = Λεφτά στην τσέπη!

21.799 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/8/2015

Στην κορυφή της προτίμησης του κοινού, οι σύγχρονοι diesel κινητήρες υπόσχονται κορυφαίες επιδόσεις και ταυτόχρονα άκρως οικονομικές καταναλώσεις όπως και πολύ χαμηλές εκπομπές CO2 με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Έτσι δεν στεγνώνει ποτέ το πορτοφόλι σας.

 
Κοιτώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων diesel κινητήρων, θα εντυπωσιαστείς. Πρώτα από όλα, από την οικονομία που υπόσχονται. Γιατί μέση κατανάλωση κάτω από 4,0 λτ./100 χλμ. για ένα μικρομεσαίο ή ακόμη και μεσαίο αυτοκίνητο, είναι εντυπωσιακή. Όπως εντυπωσιακό είναι και το νούμερο των 99 γρ. CO2/χλμ. Ταυτόχρονα, οι σύγχρονοι diesel κινητήρες είναι πολιτισμένοι σε λειτουργία, ήσυχοι, χωρίς κραδασμούς και με άφθονα αποθέματα ροπής από χαμηλά. Πολύ χαμηλά, λίγο πάνω από το ρελαντί. Τέλος, έχουν ιπποδυνάμεις για να εξασφαλίσουν ικανές επιδόσεις. Πώς λοιπόν τα καταφέρνουν όλα αυτά; Η απάντηση έρχεται παρακάτω όπου αναφερόμαστε στα σημαντικότερα τεχνολογικά τους highlights. 


 
  • sainis

    Ναι λεφτά στην τσέπη για να είσαι έτοιμος να χρυσοπληρώσεις κανά μπέκ ή καμιά αντλία πετρελαίου...

      2
  • Mousis

    @ sainis , Να προσέχεις φίλε μου , και να κάνεις καποια βασικά πραγματάκια για να μην βρεθείς να πληρώνεις.. Μια χαρά ειναι τα diesel, και όσο περναει ο καιρος γινονται καλητερα. @ ΑutoTriti, Πολύ καλά άρθρο και απλό κυριος για γυναικες... :) (Εχω μια στο μυαλό μου)

      1