To Μini Paceman είναι «χτισμένο» πάνω στο Countryman διαθέτοντας το ίδιο μεταξόνιο.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Μini Paceman είναι «χτισμένο» πάνω στο Countryman διαθέτοντας το ίδιο μεταξόνιο.

Δοκιμάζουμε: Μini Paceman Cooper D

31.061 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2013)

Το Mini Paceman θυσιάζει στο βωμό του lifestyle τις πίσω πόρτες του Countryman και με κράχτη το κουπέ κουστούμι, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να πληρώσουν τα ακριβά διόδια της λεωφόρου προς τη διαφορετικότητα…

Εμφάνιση, οδική συμπεριφορά, αίσθηση τιμονιού και επιλογέα, τράβηγμα κινητήρα
- Τιμή, πρόσβαση στο πίσω κάθισμα, ελκτική πρόσφυση στις στροφές, κατανάλωση
Θεωρείτε το Mini πολυφορεμένο και θέλετε κάτι ακόμα πιο διαφορετικό; Έχετε την αίσθηση πως το Countryman είναι… κάπως, για Mini, αλλά από την άλλη σας ελκύουν οι χώροι και το crossover DNA του; Ζείτε για το lifestyle και είστε διατεθειμένος να το πληρώσετε; Το έβδομο μέλος της  οικογένειας των Mini είναι εδώ, σχεδόν 2 χρόνια μετά την πρεμιέρα του ως concept, στην Έκθεση του Ντιτρόιτ. Η ίδια η Mini το χαρακτηρίζει ως το πρώτο Sports Activity Coupé στη μικρή κατηγορία. Με άλλα λόγια, αν δεν έχεις πολλά λεφτά για την BMW X6, κοίτα προς το Mini Paceman.
Countryman - 2 πόρτες + κουπέ εμφάνιση = Paceman
Το Paceman είναι «χτισμένο» πάνω στο Countryman διαθέτοντας το ίδιο μεταξόνιο (2.596 χλστ.), μήκος (4.109 χλστ.) και πλάτος (1.786 χλστ.). Αυτό που του λείπει είναι οι δύο πίσω πόρτες και μερικά χλστ. μπόι, αφού είναι χαμηλότερο κατά 43,2 χλστ. Φυσικά, για να τονίσει τον σπορτίφ προσανατολισμό του, το Paceman φοράει ένα κουπέ κουστούμι. Από μπροστά είναι ίδιο και απαράλλαχτο με το Countryman. Στο πλάι ξεχωρίζουν οι μεγαλύτερες πόρτες ελέω 3θυρου αμαξώματος, αλλά το χάρμα των οφθαλμών έρχεται προς τα πίσω, όπου οι μυώδεις ώμοι και η έντονη κλίση της οροφής τονίζουν τον κουπέ προσανατολισμό.
Στο πίσω μέρος, υπάρχει και άλλη μια διαφορά: τα φώτα έχουν οριζόντια αντί για κάθετη διάταξη και είναι μετατοπισμένα προς τα πάνω. Όπως και να έχει, το Paceman τραβάει τα βλέμματα, όχι μόνο γιατί είναι ένα καινούργιο μοντέλο. Αρέσει και οδηγώντας μέσα και έξω από την πόλη, έκανε πολλά κεφάλια να γυρίζουν.

Και στην ούγια να γράφει Paceman.

Και στην ούγια να γράφει Paceman.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto