Πιο δυναμικό και αθλητικό το παρουσιαστικό του νέου Astra, που μειώνει παράλληλα τις διαστάσεις του.

Πιο δυναμικό και αθλητικό το παρουσιαστικό του νέου Astra, που μειώνει παράλληλα τις διαστάσεις του.

Δοκιμή: Astra 1,6 CDTI

64.333 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2016)

Αλλαγμένο σχεδόν ολοκληρωτικά, το νέο Opel Astra συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα στοχεύοντας για μια ακόμη φορά στην κορυφή των πωλήσεων.

Whats new

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Μικρότερες διαστάσεις-καλύτεροι χώροι
- Γεμάτο συστήματα τεχνολογίας
- Βελτιωμένη οδική συμπεριφορά
- Μέση κατανάλωση 3,9 λτ./100 χλμ.
 
+ Σχεδίαση αμαξώματος-εσωτερικού, τεχνολογία, ποιότητα, χώροι επιβατών, οδική συμπεριφορά, κινητήρας-επιδόσεις
- Στενά καθίσματα εμπρός, τιμή
 
To Opel Astra είναι ένα από τα παραδοσιακά best-seller της αγοράς, που τερματίζει κάθε χρόνο μέσα στην πρώτη 3άδα των πωλήσεων της μικρομεσαίας κατηγορίας. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι σήμερα, και παρότι η 4η του γενιά βρίσκεται στο τέλος της παραγωγής της, το Astra παραμένει 2ο στην κατηγορία του. Κάθε λοιπόν λανσάρισμα νέας γενιάς Astra αποτελεί από μόνο του είδηση και έτσι, υποδεχόμαστε πλέον και στη χώρα μας το ολοκαίνουργιο μοντέλο, το οποίο αλλάζει σχεδόν ολοκληρωτικά σε σχέση με αυτό που αντικαθιστά. Τιμολογιακά, το diesel Astra με τον 1,6 CDTI των 110 ίππων κοστίζει από 18.721 ευρώ με απόσυρση και καλό εξοπλισμό, ενώ η πιο ισχυρή έκδοση της δοκιμής μας διαμορφώνεται στα 20.884 ευρώ, με πιο πλήρη και πλούσιο εξοπλισμό.

Πιο compact και δυναμικό
Εντελώς νέα είναι η σχεδίαση του νέου Astra, με γραμμές πιο αθλητικές, με λιγότερες καμπύλες, αλλά πιο έντονες νευρώσεις. Παράλληλα, δεν λείπουν κάποιες πιο «ψαγμένες» λεπτομέρειες, όπως το τρικ της οροφής στην πίσω κολώνα, η οποία καμπυλώνει περισσότερο από ό,τι στο προηγούμενο, δίνοντας μια αίσθηση από κουπέ. Στο εμπρόσθιο μέρος, τα φώτα μεγαλώνουν και η μάσκα κατεβαίνει χαμηλότερα, δίνοντας μια όμορφη αίσθηση κίνησης, ενώ στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά είναι πιο μοντέρνα και το σήμα της Opel πιο τρισδιάστατο. Στο πεδίο των διαστάσεων, το νέο Astra έρχεται μικρότερο σε διαστάσεις (-50 χλστ. μήκος, -25 χλστ. ύψος, -5 χλστ. πλάτος, -20 χλστ. μεταξόνιο), όντας όμως πιο ευρύχωρο από πριν όπως θα δείτε παρακάτω.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto