Το 2λιτρο πετρελαιοκίνητο και 4κίνητο Fiat Freemont, στοχεύει σε όσους θέλουν ένα μοντέλο που να τα 
κάνει όλα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το 2λιτρο πετρελαιοκίνητο και 4κίνητο Fiat Freemont, στοχεύει σε όσους θέλουν ένα μοντέλο που να τα κάνει όλα.

Δοκιμή: Fiat Freemont 2,0 MTJ 170 PS 4X4

34.168 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2013)

Συνδυάζοντας στοιχεία από διάφορες κατηγορίες, το 2λιτρο πετρελαιοκίνητο και τετρακίνητο Fiat Freemont στοχεύει σε όσους θέλουν ένα μοντέλο που να τα κάνει όλα. Μόνο που η εποχή είναι δύσκολη για πρίγκηπες…

Με μήκος 4.888 χλστ. το Fiat Freemont  συνδυάζει στοιχεία από διάφορες κατηγορίες με στόχο να γίνει «όλα τα αυτοκίνητα σε ένα», σύμφωνα  και με το σχετικό διαφημιστικό σλόγκαν της Fiat. Είναι 7θέσιο, διαθέτει πολυχρηστικά στοιχεία, έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τετρακίνηση – στην περίπτωση του μοντέλου που δοκιμάσαμε. 
Εντυπωσιακό
Οπτικά, είναι αρκούντως επιβλητικό, με καθαρές σχεδιαστικές γραμμές. Είναι βασισμένο στο Dodge Journey αποτελώντας τον πρώτο καρπό του έρωτα Fiat-Chrysler, αλλά διαθέτει ευρωπαϊκό DNA στη σχεδίαση και το στήσιμο. Έτσι, το Freemont εμφανίζει υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, χάρη και στον πίσω άξονα πολλαπλών συνδέσμων. Οι κλίσεις είναι τονισμένες, αλλά η τετρακίνηση φροντίζει αυτόματα για την καλύτερη δυνατή μεταφορά της ισχύος στο δρόμο.
Η ποιότητα κύλισης είναι υψηλού επιπέδου με την ανάρτηση να ρουφάει τις ανωμαλίες και τον κινητήρα να μην ακούγεται ιδιαίτερα. Η πανοραμική θέση οδήγησης σε κερδίζει αμέσως, όχι όμως και η περιορισμένη προς τα πίσω ορατότητα, λόγω του μικρού τζαμιού και των πίσω προσκέφαλων. Ευτυχώς, υπάρχει στάνταρ κάμερα για την όπισθεν στο παρκάρισμα. Στο χώμα και τη λάσπη, η τετρακίνηση ξεχωρίζει για την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητά της και το Freemont είναι ιδιαίτερα ικανό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto