Το MINI Countryman συνεχίζει να είναι πρακτικό και ιδιαίτερα ευχάριστο στην οδήγηση, ειδικά στην 4κίνητη έκδοση Cooper S των 184 ίππων.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το MINI Countryman συνεχίζει να είναι πρακτικό και ιδιαίτερα ευχάριστο στην οδήγηση, ειδικά στην 4κίνητη έκδοση Cooper S των 184 ίππων.

Δοκιμή: MINI Countryman Cooper S ALL4

39.669 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2013)

Οι αλλαγές που έχει δεχθεί το ανανεωμένο MINI Countryman αφορούν κυρίως στην καμπίνα..Η ουσία όμως, είναι ότι, το πιο πρακτικό MINI συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο στην οδήγηση, ειδικά στην 4κίνητη έκδοση Cooper S.

Μην παιδεύεστε άδικα. Όσο και να προσπαθήσετε, δε θα βρείτε διαφορές στην εξωτερική σχεδίαση του MINI Countryman -εντάξει, πάμε πάσο αν αναγνωρίσετε το νέο κόκκινο χρώμα που ήταν διαθέσιμο μόνο στην έκδοση Mini John Cooper Works- που λανσάρεται φέτος, σε σχέση με αυτό που γνωρίζετε. Και που πιθανότατα να έχετε λιγουρευτεί και όχι άδικα. 
Πέρα από όλο το Lifestyle και το MINI σχεδιασμό, το Countryman είναι το μόνο σύγχρονο MINI, μέχρι σήμερα, που έχει αρκετό χώρο να φιλοξενήσει με σχετική άνεση μέχρι και 5 ενήλικες και το μόνο που προσφέρει έναν οικογενειακών διαστάσεων χώρο αποσκευών. 
Παράλληλα, οι αυξημένες διαδρομές των αναρτήσεων και η απόσταση από το έδαφος το κάνουν άνετο ακόμα και πέρα από την άσφαλτο, ενώ το έξτρα σύστημα τετρακίνησης ALL4 προσδίδει ακόμη και SUV χαρακτηριστικά. Μάλιστα, η τετρακίνηση ALL4, που είναι στάνταρ στην κορυφαία έκδοση John Cooper Works, είναι πλέον διαθέσιμη και στις εκδόσεις Cooper με τον ατμοσφαιρικό 1,6 λτ. κινητήρα των 122 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto