Με τη νέα γενιά του 1,2 TSI κινητήρα κάτω από το καπό της, η ολοκαίνουργια Skoda Octavia κερδίζει ακόμη περισσότερο σε Value for Money.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με τη νέα γενιά του 1,2 TSI κινητήρα κάτω από το καπό της, η ολοκαίνουργια Skoda Octavia κερδίζει ακόμη περισσότερο σε Value for Money.

Δοκιμή: Skoda Octavia 1,2 TSI 105 PS

30.413 Επισκέψεις στο άρθρο (21/8/2013)

Με τη νέα γενιά του 1,2 TSI κινητήρα κάτω από το καπό της, η ολοκαίνουργια Skoda Octavia κερδίζει ακόμη περισσότερο σε Value for Money, χωρίς να στερείται επιδόσεων, οικονομίας κίνησης και οδηγικής άνεσης.

Τη νέα Skoda Octavia τη γνωρίσαμε πριν από λίγες μέρες στην Ελληνική αγορά έχοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τη diesel εκδοχή του μοντέλου (1,6 TDI – 105 PS). Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, με περισσότερους χώρους και υψηλή άνεση, η νέα Octavia αποτελεί μια ολοκληρωμένη οικογενειακή επιλογή. 
Η αρχική λοιπόν Octavia 1,2 TSI Active διαθέτει στάνταρ ESP, 7 αερόσακους, όλο το ηλεκτρικό πακέτο, κλιματισμό κ.λπ., με το μόνο που να λείπει ώστε να χαρακτηριστεί «πλούσια», να είναι οι ζάντες αλουμινίου.
Χωρίς οπτικές αλλαγές
Η Octavia με τον 1,2 TSI δεν διαφοροποιείται αισθητικά από τις υπόλοιπες Octavia και έτσι, το μεσαίο της Skoda συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με το μεγαλύτερο και πιο επιβλητικό αμάξωμα από το παρελθόν. Ένα ακόμη στοιχείο που χαρακτηρίζει την παρουσία της Octavia είναι ο μικρός εμπρόσθιος πρόβολος που συνδυάζεται με έναν μακρύτερο τρίτο όγκο, χωρίς πάντως το αισθητικό αποτέλεσμα να δείχνει δυσανάλογο. Όμορφες είναι και οι 17άρες ζάντες (προαιρετικές) του μοντέλου της δοκιμής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto