Η νέα γενιά Swift έχει καταφέρει να διαφοροποιηθεί από την προηγούμενη, κάτι που εκείνη δεν είχε καταφέρει.

Η νέα γενιά Swift έχει καταφέρει να διαφοροποιηθεί από την προηγούμενη, κάτι που εκείνη δεν είχε καταφέρει.

Σχεδίαση: Το αναγνωρίζεις από μακριά

100.604 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2017)

Οι σχεδιαστές της Suzuki πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές στο νέο Swift, ωστόσο πέτυχαν να μην αλλοιώσουν το DNA και την αναγνωρισιμότητα του μικρού τους μοντέλου. Μάλιστα του έδωσαν μια πιο δυναμική αισθητική, μειώνοντας το ύψος του και αυξάνοντας το φάρδος του, ενώ παράλληλα το έντονο νεύρο που εκτείνεται από τα εμπρός μέχρι τα πίσω φωτιστικά σώματα, σε συνδυασμό με το νεύρο στο χαμηλότερο μέρος των θυρών, κάνουν το αμάξωμα να δείχνει πιο μυώδες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Από εκεί και πέρα το μπροστά μέρος έχει στρογγυλεμένο σχήμα με τη μεγάλη γρίλια της μάσκας να ξεχωρίζει, όπως επίσης και τα προβολάκια στο κάτω άκρο του προφυλακτήρα, ο οποίος στο άνω άκρο του ενσωματώνει τα φωτιστικά σώματα, που «ανεβαίνουν» ψηλά στο καπό. Αναφορά αξίζει να γίνει επίσης και στο σχεδιαστικό τρικ που δίνει την αίσθηση της αιωρούμενης οροφής, χάρη στις πίσω μαύρες κολώνες, οι οποίες μάλιστα κρύβουν με έντεχνο τρόπο και τις πίσω χειρολαβές. 
 
Συνοψίζοντας θα λέγαμε πως η νέα γενιά Swift έχει καταφέρει να διαφοροποιηθεί από την προηγούμενη, κάτι που εκείνη δεν είχε καταφέρει. Έχει ιαπωνικό χαρακτήρα και είναι πιο δυναμικό. Πόσο αρέσει τώρα; Νομίζουμε πως αυτό εξαρτάται αρκετά από το γούστο του καθενός…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN