VW Touareg
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW Touareg

Δυναμική ανανέωση από τη VW

2.678 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2017)

Η VW θα λανσάρει τη νέα γενιά του Touareg μέσα στο 2017, με αρκετές αλλαγές καθώς και με την επιλογή 2 κινητήρων βενζίνης και Diesel, οι οποίοι θα συνδυάζονται με την υβριδική τεχνολογία.

Εκτός από την Αμερικάνικη αγορά, είναι σχετικά δύσκολο το να βρει κάποιος ένα καινούριο VW Touareg VR6. Ωστόσο η Γερμανική φίρμα σκοπεύει να δημιουργήσει τη τρίτη γενιά Touareg, η οποία θα εφοδιάζεται με τον VR6, χωρητικότητας 3.6 λίτρων.

VW Touareg

VW Touareg

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κατά το τρίτο τρίμηνο του 2017, όπου το «θηριώδες» μοντέλο θα ξεκινήσει να πωλείται στις Ευρωπαϊκές αγορές, θα υπάρχει η δυνατότητα εφοδιασμού του με έναν κινητήρα  V6 TDI 3.0-λίτρων, απόδοσης 218 αλόγων.

Ανεξάρτητα με την επιλογή του κινητήρα από τους υποψήφιους πελάτες, το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.
Θα στηρίζεται στην ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιούν το Audi Q7 και η Bentley Bentayga και με τη νέα ρύθμιση του κέντρου βάρους, η ζυγαριά θα δείχνει το Touareg ελαφρύτερο κατά 200 κιλά, από τον προκάτοχό του.
Στο τεχνολογικό πεδίο, θα «δανειστεί» το οπτικό σύστημα 360 μοιρών του Passat B8.
Όπως έχει καθιερωθεί, το Touareg θα παραμείνει αυστηρά 5-θέσιο σε σχέση με τα μεγαλύτερα μοντέλα της VW, όπως το Atlas και το Tiguan Allspace.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda