H επίμαχη φωτογραφία του μοντέλου που πιθανότατα είναι το νέο DS7

H "επίμαχη" φωτογραφία του μοντέλου που πιθανότατα είναι το νέο DS7

Είναι αυτό το DS7;

4.891 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2017)

Ένα μεσαίου μεγέθους SUV με σήματα της DS εθεάθη να δοκιμάζεται στο δρόμο και μάλιστα χωρίς ίχνος καμουφλάζ! Πρόκειται για νέο DS7;

Το ότι η DS προτίθεται να παρουσιάσει ένα SUV και να μπει «σφήνα» ανάμεσα στις κεντροευρωπαϊκές προτάσεις, είναι γνωστό και επιβεβαιωμένο πλέον. Επίσης, κατάσκοποι του εξωτερικού λέγεται ότι είχαν εντοπίσει ένα SUV να δοκιμάζεται, πριν περίπου ένα μήνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Τώρα όμως, στο διαδίκτυο έκανε την εμφάνισή της η φωτογραφία που βλέπετε, η οποία προέρχεται από ένα γαλλικό blog και απεικονίζει το μοντέλο χωρίς καθόλου καμουφλάζ, σε δημόσια κυκλοφορία. Στη φωτό γίνεται σαφές ότι το μοντέλο διαφέρει αρκετά, σχεδιαστικά, από τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας, με περισσότερες γωνίες και κάποια επιπλέον LED φωτιστικά σώματα εμπρός.

Αν σκεφτεί κανείς την χρονική στιγμή εμφάνισης της φωτογραφίας, είναι πιθανόν να δούμε το νέο μοντέλο και στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, κατά πάσα πιθανότητα με την ονομασία DS7, όπως κάποιες ξένες πηγές υποστηρίζουν.

Αν και επίσημες δηλώσεις για το μοντέλο –πέρα από την επιβεβαίωση ότι αναπτύσσεται- δεν υπάρχουν, γνωρίζουμε ότυι θα βασιστεί στην πλατφόρμα EMP2 του Group PSA. Το νέο μοντέλο θα φέρει υβριδικό κινητήριο σύνολο, αλλά και με έναν κινητήρα diesel 1,5 λίτρων και απόδοσης 130 ίππων. Θα υπάρξει επίσης και μια κορυφαία έκδοση με κινητήρα βενζίνης 240 ίππων. Περιμένουμε και περισσότερα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto