Η σωστή μεταφορά των πραγμάτων εξασφαλίζει ασφάλεια και οικονομία

Μεταφορικές λύσεις

38.014 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/1/2017

Πολλές φορές το αυτοκίνητό μας δεν είναι αρκετό ώστε να χωρέσει τα αναγκαία. Δεν είναι όμως ανάγκη να αλλάξουμε αυτοκίνητο για να μεταφέρουμε τα απαραίτητα.

 
Πώς όμως θα γίνει αυτό αν το αυτοκίνητο δε χωράει όσα εμείς θέλουμε μαζί μας; Γίνεται να στερήσουμε από τα παιδιά μας τη χαρά του ανέμελου παιχνιδιού με το ποδήλατό τους;

Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να βλέπουμε αυτοκίνητα με ανοιχτά πορτ-μπαγκάζ που κρατιούνται με σχοινιά ή πράγματα δεμένα στην οροφή και χίλιες δυο πατέντες δικές μας εμπνεύσεως. Όλα αυτά προφανώς έχουν συνέπειες και κόστη άλλοτε άμεσα άλλοτε έμμεσα και δυστυχώς σε αρκετές περιπτώσεις μοιραίες. Είναι θέμα κοινωνικής ευθύνης και όχι προσωπικής απόφασης να διασφαλίσουμε την οδηγική ασφάλεια και τη δικιά μας αλλά και των άλλων. 

Το άναρχο φόρτωμα του αυτοκινήτου μπορεί να αλλοιώσει την οδική συμπεριφορά του οχήματός μας, ενώ συχνό είναι το φαινόμενο να βλέπουμε αντικείμενα να ίπτανται σε ένα φρενάρισμα ή να φεύγουν από την αντίσταση του ανέμου. Επιπλέον μη λησμονούμε ότι και η κατανάλωση αυξάνεται και ειδικά σε ταξίδια που οι χιλιομετρικές αποστάσεις είναι μεγάλες η διαφορά μπορεί να γίνει εμφανής. 
 
Η καλύτερη λύση λοιπόν είναι να προμηθευτούμε αξεσουάρ ταξιδιού όπως μπαγκαζιέρες, σχάρες οροφής και βάσεις ποδηλάτου και τρέιλερ. 
 
Δείτε μερικά καταστήματα που μπορούν να σας προμηθεύσουν με τον κατάλληλο εξοπλισμό για την προετοιμασία του ταξιδιού σας.
 
H AUTOPLUS είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα με είδη αυτοκινήτου στην Ελλάδα, με τη μεγαλύτερη ποικιλία επώνυμων και αξιόπιστων προϊόντων για κάθε τύπο αυτοκινήτου, έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές, όλα με δωρεάν τοποθέτηση και με άτοκες δόσεις.
 
Η stefanidistrailers εκπροσωπεί και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα δύο από τις πέντε μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρίες κατασκευής ημιρυμουλκούμενων μπαγαζιέρων και trailers με τις εμπορικές ονομασίες Neptun και Tema.
 
H εταιρεία PAN-CAR  βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973 και στο κατάστημα της θα μπορέσετε με την καθοδήγηση εξειδικευμένο προσωπικού να βρείτε από το πιο μικρό έως το πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ-ανταλλακτικό,την ιδανικότερη λύση για τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • nikos

    Καλησπερα σας , θελω να μου πειτε κατα ποσο τα ακοντια ..συγνωμη ..βασεις ποδηλατου ηθελα να πω στο πισω μερος του αυτοκινητου ,εφ οσον γινει ατυχημα...πχ πεσει ενας οδηγος μηχανης επανω στο αμαξι και αυτα τον διαπερασουν και φυσικα τον σκοτωσουν η τον αφησουν αναπηρο ,κατα ποσον λοιπον το αμαξι καλυπτεται απο την ασφαλιστικη εταιρεια.

     
    • autotriti

      Απάντηση: Έχει γίνει εκτενής αναφορά για το νομικό πλαίσιο όσον αφορά τις βάσεις ποδηλάτου το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Metaforikes-lyseis-taksidi_132902_22170.asp

        1