Σε κάθε περιοδικό τεχνικό έλεγχο, οι τεχνικοί οφείλουν και πρέπει σύμφωνα με το νόμο 44800/123 του 1985 και τις τροποποιήσεις του 2003 και 2004 να ελέγχουν το σύνολο των μερών του αυτοκινήτου.

Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Car Control ΑΕΕ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/2/2015

Το 2004 άρχισε η λειτουργία των Ιδιωτικών ΚΤΕΟ. Σιγά, σιγά στην αρχή αλλά με ταχύ βήμα στην συνέχεια, αντικατέστησαν γρήγορα τα Δημόσια ΚΤΕΟ στην συνείδηση του κοινού. Το Ι.ΚΤΕΟ Car Control ξεκίνησε την δραστηριότητά του το 2008, παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες στον τομέα του τεχνικού ελέγχου των οχημάτων. Με σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ISO 17020, που πιστοποιείται για την αξιοπιστία του τουλάχιστον μια φορά κάθε χρόνο, το Car Control I.KTEO διενεργεί τεχνικούς ελέγχους σε κάθε είδους όχημα μέχρι 3,5t και από το 2013 και σε δίκυκλα.
Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί του, όλοι μηχανολόγοι μηχανικοί ανωτάτης εκπαίδευσης, είναι πιστοποιημένοι από το Υπουργείο Μεταφορών για την διενέργεια τεχνικών ελέγχων, τόσο στα αυτοκίνητα, όσο και στις μοτοσυκλέτες και επιμορφώνονται συνεχώς σε κάθε είδους εξέλιξη που προκύπτει, είτε αυτό λέγεται τρόπος εξέτασης των βασικών λειτουργιών του οχήματος (ευθυγράμμιση, όρια μέτρησης καυσαερίων, όρια σκόπευσης φωτιστικών σωμάτων), είτε, πιο πρόσφατα, για την κίνηση με Υγραέριο (LNG) και την κίνηση με Φυσικό Αέριο (CNG).
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον οδηγό και συνέπεια στα όσα ορίζει ο νόμος, οι τεχνικοί του Car Control I.KTEO, θα ελέγξουν με προσοχή το όχημά σου. Κι αν το θέλεις, θα αφήσεις και το τηλέφωνό σου για να σε ειδοποιήσουν όταν έρθει η ώρα να περάσεις ΚΤΕΟ ξανά, μην τυχόν και το ξεχάσεις, γιατί τα πρόστιμα είναι τσουχτερά. Έτσι, είτε έχεις μηχανάκι, είτε αυτοκίνητο (φορτηγό, επιβατικό ή ταξί), μπαίνεις στην ιστοσελίδα του (www.carcontrol.gr), ενημερώνεσαι για το πότε περνάς ΚΤΕΟ, ποια έγγραφα χρειάζεσαι, τι είδους έλεγχοι θα γίνουν στο όχημά σου και στο τέλος κλείνεις online το ραντεβού σου και είσαι έτοιμος. Αλλιώς τηλεφωνείς στο 10200 και το τηλεφωνικό κέντρο σου λύνει κάθε απορία.
Αλλωστε, το Car Control I.KTEO είναι εκεί, με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, ακριβώς για την δική σου εξυπηρέτηση. Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 07.00 το πρωί, έως τις 09.00 το βράδυ και το Σάββατο, από τις 07.00 το πρωί έως τις 05.00 το απόγευμα.

Tags: KTEO