Ειδικά προνόμια, εξειδικευμένα «πακέτα» συντήρησης και προσφορές για μειωμένες τιμές και εκπτώσεις, μπορείτε να βρείτε στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Προνόμια με κάθε επίσκεψη στο συνεργείο

29.931 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/6/2016

Προνόμια με κάθε επίσκεψη στο συνεργείο
Θεωρώντας τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας και μία ευκαιρία για να «κερδίσει» τους πελάτες της, η εταιρεία Αφοί Λιάπη, παρέχει ειδικά προνόμια, με κάθε επίσκεψη στο συνεργείο της, όπως η έκπτωση 15% σε εργασίες και ανταλλακτικά, ο δωρεάν τεχνικός έλεγχος 37 σημείων με τεχνικό σύμβουλο κατά την παραλαβή του οχήματος, οι δωρεάν εποχικοί έλεγχοι (Χειμώνα - Καλοκαίρι) και ο δωρεάν έλεγχος A/C, καθώς και η δυνατότητα εξυπηρέτησης service το Σάββατο, κατόπιν συνεννόησης.

Αφοί Λιάπη
Τηλ.: 210 6451188


Φιλικό και αποτελεσματικό service από 59 ευρώ

Η εταιρεία Σ. Κάσσιος Α.Ε., ανταποκρινόμενη στη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε και σεβόμενη την εμπιστοσύνη των πελατών της, σε συνεργασία με τα εργοστάσια και τους εθνικούς εισαγωγείς, μείωσε τις τιμές ανταλλακτικών και εργασιών για service-επισκευές, φανοποιΐα και βαφή (service από 59 ευρώ). Τo service της διαθέτει πιστοποίηση ISO 9002 και αποτελείται από μια ομάδα καταρτισμένων μηχανικών αυτοκινήτων, οι οποίοι με κατανόηση, μεθοδικότητα αλλά και άρτια τεχνολογική κατάρτιση θα δώσουν την λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημά, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Σ. Κάσσιος Α.Ε.
Τηλ.: 210 5769099


Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος

Πρόγραμμα Δωρεάν Καλοκαιρινού Τεχνικού Ελέγχου «τρέχει» η Opel και ο εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων Opel, η εταιρεία MotorStar, για οχήματα που έχουν ταξινομηθεί πριν την 01/04/2015. Πρόκειται για για έναν Δωρεάν Έλεγχο 22 Τεχνικών Σημείων, κατά τον οποίο παρέχεται και εκπτωτικό κουπόνι 40 ευρώ για αγορές Αξεσουάρ, Γνήσιων Ανταλλακτικών & εργασίες συνεργείου, σε τιμολόγια αξίας 200 ευρώ και άνω και έως 31/8/2016.

OPEL MotorStar
Τηλ.: 2310 524888


Πακέτα service επιβατικών Mercedes-Benz από 76 ευρώ

Στον εξουσιοδοτημένο διανομέα και επισκευαστή Mercedes-Benz, την εταιρεία Α. Ισμαήλος Α.Ε. σας δίνεται η δυνατότητα να εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία και την εμπειρία του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας, με το service για τα επιβατικά να ξεκινάει από 76 ευρώ.

Ισμαήλος Α.Ε.
Τηλ.: 2109760595

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: after sales
 
  • Πάρης

    Την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκα την Autoone Γλυφάδας για service στο Punto μου με 24800 χλμ. Μου έβγαλαν κόστος 260 ευρώ συν 130 (!!!!) για 2 μπροστινά τακάκια. ήθελα να ξέρω, προστατεύουν οι μητρικές εταιρείες τον καταναλωτή από την κλεψιά και το γδύσιμο των αντιπροσωπειών?? Στην αρχή νόμιζα ότι μπέρδεψαν με το αμάξι μου με άλλου που έχει, π.χ. SUV ή κανένα Abarth. Είπαμε, να συντηρούμε καλά το αμάξι μας αλλά όχι 390 ευρώ σε ετήσιο σέρβις Punto σε αντιπροσωπεία....

      7