RM 50-03 McLaren

RM 50-03 McLaren

Ένα ρολόι κόσμημα!

3.534 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2017)

Ένα μοναδικό ρολόι προέκυψε από τη συνεργασία του οίκου ωρολογοποιίας και της McLaren, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα κομμάτια και η τιμή του αναμένεται να αγγίξει εξωπραγματικά νούμερα.

Χωρίς αμφιβολία, η αποχώρηση της Tag Heuer από τη McLaren ήταν ένα πλήγμα για την αγωνιστική φίρμα, δεδομένου πως η εταιρεία ωρολογοποιίας συνεργαζόταν με τη McLaren από το 1980 αδιάκοπα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Βέβαια η McLaren, συνήλθε γρήγορα από το «διαζύγιο» επιτυχαίνοντας μια νέα συμφωνία με την εταιρεία κατασκευής ρολογιών Richard Mille.

Έτσι το πρώτο επίτευγμα της συνεργασίας τους είναι το ρολόι RM 50-03 Tourbillon, το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση ωρολογοποιίας Salon International de la Haute Horlogerie, όπου η Breitling αποκάλυψε και το δικό της νέο ρολόι σε συνεργασία με τη Bentley.
To μοναδικό αξεσουάρ, περιλαμβάνει αμέτρητες νέες τεχνολογικές καινοτομίες, αλλά διαθέτει επίσης και απαράμιλλο στυλ, αφού ο οίκος κατασκευής του το «έχτισε» εξ ολοκλήρου από τιτάνιο και ανθρακόνημα.

Ο Richard Mille τόνισε πως θα δημιουργήσει μόνο 75 ρολόγια και κάθε ένα από αυτά, θα συνοδεύεται από μια μινιατούρα McLaren, σαν αυτή που θα αγωνίζεται ο Alonso το 2017.
Κατά κύριο λόγο οι τιμές των ρολογιών του οίκου ξεκινούν από τις 100.000 ευρώ και τα Tourbillon κυμαίνονται στο μισό εκατομμύριο ευρώ.
¶ραγε το RM 50-03 θα κοστίζει περίπου 1.000.000 ευρώ, όπως ισχυρίζονται τα πρώτα δημοσιεύματα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL