Η Aston Martin  παρουσίασε δύο νέες limited εκδόσεις των V8 και V12.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Aston Martin παρουσίασε δύο νέες limited εκδόσεις των V8 και V12.

Ταύρος για την Aston Martin

4.377 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2017)

Η Aston Martin γιορτάζει την συνεργασία της με την Red Bull Racing και λίγο πριν την καρό σημαία στην Formula 1, παρουσίασε δύο νέες limited εκδόσεις των V8 και V12.

Η Aston Martin αποφάσισε να γιορτάσει την συνεχιζόμενη συνεργασία της με την Red Bull Racing, παρουσιάζοντας τις νέες V8 και V12 Red Bull Racing Editions.

Οι ειδικές εκδόσεις, περιλαμβάνουν μπροστινό spoiler, γρίλια και πίσω διαχύτη από ανθρακόνημα.

Οι ειδικές εκδόσεις, περιλαμβάνουν μπροστινό spoiler, γρίλια και πίσω διαχύτη από ανθρακόνημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Και τα δύο οχήματα σχεδιάστηκαν από την ομάδα Q της Aston Martin. Όπως συνηθίζεται με τις ειδικές εκδόσεις της εταιρείας, αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν από τις συνήθεις εκδόσεις είναι οι χρωματικές τους ιδιαιτερότητες και σε αυτή την περίπτωση βλέπουμε μια τριχρωμία με μπλε, κίτρινο και κόκκινο, τα χρώματα που χρησιμοποιεί και η ομάδα της Red Bull στην Formula 1.Οι ιδιαίτερες πινελιές σε αυτές τις ειδικές εκδόσεις, περιλαμβάνουν μπροστινό spoiler, γρίλια και πίσω διαχύτη από ανθρακόνημα. Στο σαλόνι, περιλαμβάνονται τιμόνι από δέρμα alcantara, τελειώματα από ανθρακόνημα, κόκκινες λεπτομέρειες και ραφές και το σήμα της Red Bull στα προσκέφαλα.
Κατά την παραγγελία των οχημάτων τους, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν στο εσωτερικό κάτω από την πόρτα, πλάκες υπογεγραμμένες από τον Daniel Ricciardo ή τον Max Verstappen.

Σχετικά με τα περιορισμένης έκδοσης μοντέλα ο διευθυντής της Aston Martin, Andy Palmer δήλωσε πως «Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός ήταν και είναι στο DNA της εταιρείας, με τις V8 και V12 Red Bull Racing Edition να μεταφέρουν αυτό το χαρακτήρα στους πελάτες μας. Με το πρωτάθλημα της F1 να ξεκινάει σύντομα, ελπίζω αυτά τα μοντέλα να φέρουν την δράση της Formula 1 λίγο νωρίτερα για τους λίγους και τυχερούς πελάτες μας».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto