6 φωτογραφίες »

Βλέπετε το plug-in υβριδικό Cooper SE Countryman.

Επίσημα ανανεωμένο ΜΙΝΙ Countryman

5.725 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2020)

Το ανανεωμένο Countryman παρουσίασε επίσημα η ΜΙΝΙ πριν το μοντέλο λανσαριστεί στις αγορές σε λίγο καιρό από σήμερα.


Το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι η αναθεωρημένη μάσκα που πλαισιώνεται από νέους προβολείς LED, οι οποίοι πλέον προσφέρονται από την βασική έκδοση. Το μοντέλο έχει επίσης ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τροποποιημένης σχεδίασης ζάντες και νέα LED οπίσθια φωτιστικά σώματα διαθέσιμα με το μοτίβο Union Jack.
 
Ενώ οι αλλαγές στο στιλ είναι σχετικά ήπιες, οι άνθρωποι προσπάθησαν να εξισορροπήσουν αυτό το γεγονός προσφέροντας μια αναθεωρημένη παλέτα χρωματικών επιλογών. Σε αυτή προστίθεται ένα νέο ασημί χρώμα (White Silver Metallic) και ακόμα ένα πράσινο (Sage Green Metallic). Παράλληλα μέσω του πακέτου Piano Black Exterior όλα τα χρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία στους προβολείς, τη γρίλια και τις λαβές των θυρών μπορούν να αντικατασταθούν με γυαλιστερά μαύρα.
 
Οι αναβαθμίσεις συνεχίζονται στην καμπίνα καθώς οι οδηγοί θα έχουν στα χέρια τους το δερμάτινο σπορ τιμόνι και ένα νέο προαιρετικό ψηφιακό πίνακα οργάνων. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 8,8 ιντσών, που εδρεύει στο γνώριμο κυκλικό τμήμα, στο κέντρο του ταμπλό. Τέλος, υπάρχουν δύο νέες επιλογές δέρματος που ονομάζονται Chesterfield Malt Brown και Chesterfield Indigo Blue.
 
Κάτω από το καπό παραμένουν τα ίδια μηχανικά σύνολα. Ο 3κύλινδρος τούρμπο κινητήρας 1,5 λίτρων προσφέρει 136 ίππους, ενώ το Cooper S Countryman μέσω του 2λιτρου 4κύλινδρου υπερτροφοδοτούμενου μοτέρ έχει ισχύ 192 ίππων. Το κορυφαίο JCW Countryman έρχεται στάνταρ με τετρακίνηση και 305 άλογα.
 
Από εκεί και πέρα υπάρχει και το Plug-In υβριδικό Cooper SE Countryman ALL4. Η «ηλεκτρισμένη» έκδοση διαθέτει έναν 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα που τροφοδοτεί τους μπροστινούς τροχούς και έναν ηλεκτροκινητήρα που προσφέρει τις υπηρεσίες του στον πίσω άξονα. Η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται στους 227 ίππους, ενώ η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 196 χλμ./ώρα. Τέλος να σημειώσουμε πως το εν λόγω μοντέλο διαθέτει οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic, ενώ τη γκάμα των κιβωτίων για τις υπόλοιπες εκδόσεις συμπληρώνει ένα 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη και ένα 6άρι αυτόματο.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center