Στη σχολή εκπαίδευση της Auto Dent μπορείτε να μάθετε τα πάντα γύρω από τη μέθοδο PDR για να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στη σχολή εκπαίδευση της Auto Dent μπορείτε να μάθετε τα πάντα γύρω από τη μέθοδο PDR για να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση.

Γίνε ειδικός στο PDR

32.292 Επισκέψεις στο άρθρο

Με εμπειρία 15 χρόνων στην αντιμετώπιση βαθουλωμάτων με τη μέθοδο PDR, η Auto Dent ΕΠΕ, διαθέτει τη δική της σχολή για την εκπαίδευση τεχνιτών, με συγκεκριμένα «πακέτα» για κάθε προτίμηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Επενδύστε 100% στον εαυτό σας και χρησιμοποιήσετε τις προσωπικές σας ιδιότητες και τις νέες δεξιότητες που θα αποκτήσετε στο να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Τα πακέτα εκπαίδευσης

-Τεχνολογία PDR για ίσιωμα χωρίς βάψιμο
Επίδειξη με διάφορες τεχνικές της PDR τεχνολογία (ίσιωμα βαθουλωμάτων χωρίς βάψιμο)
-Επαγγελματικό πακέτο για ίσιωμα χωρίς βάψιμο
Εκπαίδευση στους τεχνικούς για αποκατάσταση βαθουλωμάτων ΠΡΙΝ τη βαφή. Οι τεχνικοί εκπαιδεύονται στο τράβηγμα με κόλλα και σπρώξιμο των βαθουλωμάτων με εξειδικευμένα εργαλεία.
- Πακέτο δοκιμής
Επίδειξη με διάφορες τεχνικές της PDR τεχνολογία (ίσιωμα βαθουλωμάτων χωρίς βάψιμο) και πρακτική σε πραγματικά στοιχεία.
- Επαγγελματικό πακέτο για ίσιωμα χωρίς βάψιμο
Εκπαίδευση στους τεχνικούς για αποκατάσταση βαθουλωμάτων ΠΡΙΝ τη βαφή. Κατά προτίμηση οι τεχνικοί εκπαιδεύονται είτε στο τράβηγμα με κόλλα είτε στο σπρώξιμο των βαθουλωμάτων με εξειδικευμένα εργαλεία
- Πλήρες πακέτο για ίσιωμα χωρίς βάψιμο
Πλήρης εκπαίδευση τεχνικών στης τεχνολογίες PDR (ίσιωμα βαθουλωμάτων χωρίς βάψιμο). Οι τεχνικοί εκπαιδεύονται στην αποκατάσταση βαθουλωμάτων ΧΩΡΊΣ βάψιμο.
- Πακέτο βελτίωσης για ίσιωμα χωρίς βάψιμο
Τεχνικοί οι οποίοι ολοκλήρωσαν το «Πλήρης πακέτο» τεσσάρων εβδομάδων εκπαίδευσης στο ίσιωμα χωρίς βάψιμο, μπορούν να λάβουν και έξτρα εκπαίδευση για: 1. Βελτίωση της τεχνικής ανάλογα με τις ανάγκες. 2. Τεχνική υποστήριξη τις Autodent σε περιπτώσεις εργασιών πραγματικών πελατών.

Τηλ.: 210 5319889
Website: www.autodent-training.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center