Με το βιολογικό καθαρισμό αντιμετωπίζεται κάθε λεπτομέρεια βρομιάς στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Με το βιολογικό καθαρισμό αντιμετωπίζεται κάθε λεπτομέρεια βρομιάς στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Βάλτου τη σκούπα στο «κόκκαλο»

32.358 Επισκέψεις στο άρθρο

Η καλύτερη λύση για το καθαρισμό του σαλονιού του αυτοκινήτου μας, είναι η επίσκεψη σε ένα μαγαζί Detailing για την πραγματοποίηση ενός πλήρους και λεπτομερούς βιολογικού καθαρισμού, από έμπειρους επαγγελματίες. Ουσιαστικά, βιολογικός λέγεται ο καθαρισμός που επιτυγχάνεται με ειδικά μηχανήματα ψεκασμού-τριβής και ταυτόχρονη αναρρόφηση υγρών και στερεών «βρομιών».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Το πρώτο στάδιο του βιολογικού καθαρισμού αφορά μεντεσέδες-τελάρα και εσωτερικά των πορτών, όπου και αφαιρούνται τα γράσα, με ειδικά καθαριστικά.
- Γίνεται χρήση ειδικής σκούπας πλύσης-απόπλυσης για τα υφασμάτινα μέρη του οχήματος μας, όπως τα καθίσματα, οι πόρτες και οι μοκέτες.
- Ο ουρανός του οχήματος είναι ένα «ευαίσθητο» κομμάτι του εσωτερικού του αυτοκινήτου, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να ξεκολλήσει και να κρεμάσει το ύφασμα του.
- Ο καθαρισμός του ταμπλώ και όλα πλαστικών (ή από βινύλιο) μερών του εσωτερικού, γίνονται με ένα ήπιο καθαριστικό και τη χρήση ειδικών πινέλων.
- Αφού τελειώσει ο καθαρισμός όλων των εσωτερικών μερών του οχήματος, επανατοποθετούνται τα καθίσματα και εφαρμόζονται ειδικά συντηρητικά σε όλες τις επιφάνειες, ώστε να ενυδατωθούν και να - Ο βιολογικός καθαρισμός θα πρέπει πάντα να συνοδεύεται από απολύμανση όλου του εσωτερικού, με τη χρήση ειδικού μηχανήματος παραγωγής όζοντος.
- Ο βιολογικός καθαρισμός διαρκεί συνήθως από μία έως δυο ημέρες.

Μετά το πέρας του καθαρισμού, το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι απολύτως στεγνό γιατί αν το παραλάβουμε, έστω και λίγο βρεγμένο, θα δημιουργηθεί μέσα του, μια μυρωδιά σαν της μούχλας από την συσσώρευση υγρασίας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN