Νέα γενιά καταστημάτων Paintbull
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα γενιά καταστημάτων Paintbull

32.294 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Paintbull Hellas είναι ο ηγέτης στο χώρο της μικροεπισκευής και περιποίησης οχημάτων στην Ελλάδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η Paintbull Hellas διαθέτει το μεγαλύτερο πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων και προσφέρει, εδώ και 10 έτη, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην επισκευή και περιποίηση οχημάτων, ενώ είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει γραπτή 5ετή Εγγύηση Εργασιών στις υπηρεσίες Βαφής.
Τώρα δε, με πρόδρομο το εταιρικό της κατάστημα στη Μεσογείων 215-217 στην Αθήνα εγκαινιάζει μια νέα εποχή στο κομμάτι της μικροεπισκευής και περιποίησης οχημάτων με τελείως ξεχωριστούς χώρους για την βαφή και την περιποίηση, αλλά και για τα μοναδικά της προϊόντα.
Συγκεκριμένα, δημιούργησε ένα νέο  χώρο με τον όρο PAINTBULL DE(RE) TAILING CENTER στον οποίο, σε ένα ωραίο περιβάλλον τόσο για το οχημα όσο και για τον ιδιοκτήτη του, προσφέρει τις υπηρεσίες του Γυαλίσματος, του Βιολογικού Καθαρισμού και των αντηλιακών Μεμβρανών.
Επίσης, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να δει από κοντά τα νέα της προϊόντα, αλλά και να απόλαυσει ένα πολύ ευχάριστο χώρο, βλέποντας το οχημά του να επισκευάζετε.
Στόχος λοιπόν είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να δημιουργηθούν και άλλοι αντίστοιχοι χώροι. Μέχρι τότε όμως, η Paintbull Hellas σας περιμένει σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της για να σας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της, με την κορυφαία ποιότητα επισκευής, τη μοναδική της γραπτή εγγύηση, άλλα και τις πολύ ανταγωνιστικές της τιμές.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center