Τι μπορεί να σου κάνει ένα…  έξυπνο σφουγγαράκι

Τι μπορεί να σου κάνει ένα… έξυπνο σφουγγαράκι

32.367 Επισκέψεις στο άρθρο

Μιλώντας με τον expert προϊόντων νανοτεχνολογίας κ. Γρηγόρη Ευσταθιάδη της Car System Hellas σημειώσαμε τα βασικά νανο-προϊόντα περιποίησης και προστασίας αυτοκινήτου:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Το σφουγγάρι Nano Easy Cleaner με ειδική επικάλυψη nano, χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό γυάλινων, πλαστικών, αλλά και βαμμένων επιφανειών. Συγκεκριμένα, καθαρίζει εύκολα και αποτελεσματικά παράθυρα, φωτιστικά σώματα και βαμμένες επιφάνειες, μόνο με νερό, χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών. Απομακρύνει τα έντομα και την άχνη του χρώματος από τις επιφάνειες.
- Το κερί γυαλίσματος προσφέρει περισσότερη γυαλάδα και προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση, τον ήλιο και τα άλατα του νερού.
- Το ψεκαζόμενο κερί προσφέρει μακροχρόνια προστασία και καθαρίζει την επιφάνεια των χρωμάτων.
- H γυαλιστική χονδρή αλοιφή (λευκές - γκρί) για το πρώτο βήμα, είναι η ιδανική λύση για νέες φρεσκοβαμμένες επιφάνειες.
- Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η γυαλιστική αλοιφή για την εξάλειψη μικρών γρατζουνιών και ολογραμμάτων σε ένα μόνο βήμα.
- Το Refinish Restorer επαναφέρει το αρχικό χρώμα, δίνει λάμψη σε οποιοδήποτε πλαστικό που έχει καεί από τον ήλιο και παρέχει μακροχρόνια προστασία.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green