Θα δούμε μια πιο ισχυρή έκδοση της Porsche GT4 RS; Πολύ πιθανόν το βρίσκουμε.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Θα δούμε μια πιο ισχυρή έκδοση της Porsche GT4 RS; Πολύ πιθανόν το βρίσκουμε.

Ετοιμάζουν Cayman GT4 RS;

9.155 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2017)

Μια κατα λάθος ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από έναν αντιπρόσωπο της Porsche πυροδότησε έντονα φήμες για την έλευση μιας Cayman GT4RS. Πότε θα δούμε το νέο 6κύλινδρο 4 λίτρων μοτέρ που ετοιμάζει η Porsche;

Η Porsche Cayman GT4 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015 και αμέσως ακολουθήθηκε από σενάρια, σχετικά με μια ακόμη ισχυρότερη έκδοσή της με το σήμα RS. Αν και η Porsche έχει αρνηθεί επανειλημμένα την παρουσίαση ενός τέτοιου μοντέλου, το postάρισμα της αντιπροσωπείας του Brisbane στο Instagram αλλά και… αυτό που ακολούθησε, άναψε φωτιές.

Screenshot από την επίμαχη ανάρτηση της Porsche Central Brisbane. Τι λέτε; Αληθεύει;

Screenshot από την επίμαχη ανάρτηση της Porsche Central Brisbane. Τι λέτε; Αληθεύει;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η δημοσίευση αποκάλυπτε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι «σύντομα και λόγω της ζήτησης του κοινού» έρχεται μια νέα Porsche GT4 RS, με εξακύλινδρο κινητήρα 4 λίτρων, μεγαλύτερη ισχύ και περιορισμένη παραγωγή, που «θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν». Λίγα λεπτά αργότερα, η επίμαχη ανάρτηση «κατέβηκε», φυσικά δημιουργώντας ακόμη περισσότερο θόρυβο!

Η Porsche, καθώς δέχθηκε πληθώρα τηλεφωνημάτων, απάντησε επίσημα ότι «μια Cayman GT4 RS δεν είναι αυτή τη στιγμή στην ατζέντα, αλλά μην εκπλαγείτε αν δείτε το κουπέ κάποια στιγμή αργότερα στο χρόνο».

Αν σκεφτεί κανείς ότι, μέσα από επίσημες αναφορές, φαίνεται ότι η Porsche εργάζεται στον κινητήρα των 4 λίτρων της GT3 RS, προκειμένου να τον ετοιμάσει για την επόμενη γενιά του μοντέλου, δεν είναι απίθανο το ίδιο μοτέρ να εξοπλίσει και την GT4 RS που έρχεται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ισχύς του κινητήρα αναμένεται να ξεπεράσει τους 400 ίππους.

Τι θα γίνει τελικά; Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε… όμως θεωρούμε εξαιρετικά πιθανό ότι το μοντέλο πράγματι θα παρουσιαστεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto