Δείτε στο τέλος του θέματος το πρώτο video που διέρρευσε, με το Nissan Kicks στους δρόμους της Βραζιλίας.

Δείτε στο τέλος του θέματος το πρώτο video που διέρρευσε, με το Nissan Kicks στους δρόμους της Βραζιλίας.

Έρχεται Nissan Kicks (+vid)

9.832 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2016)

Νέο video που δείχνει το επερχόμενο μικρό SUV της ιαπωνικής εταιρείας, Nissan Kicks, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, δίνοντας μας πλήρη εικόνα από την σχεδίαση του.

Λίγο μετά την παρουσίαση teaser και των πρώτων φωτογραφιών του μοντέλου παραγωγής Nissan Kicks που είδαν το φως της δημοσιότητας και σας παρουσιάσαμε, ήρθε στην δημοσιότητα video που το δείχνει στην Copacabana. Υπενθυμίζουμε πως η Nissan είχε ανακοινώσει το Kicks ως το επίσημο αυτοκίνητο των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων 2016 στο Ρίο.
Η μάρκα είχε παρουσιάσει το Kicks concept στην έκθεση του Σάο Πάολο το 2014 και μετά από αυτό, σε ότι αφορά τον εξωτερικό του σχεδιασμό,καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Shiro Nakamura, επικεφαλής του τομέα σχεδίασης της Nissan, ώστε το μοντέλο παραγωγής να δανειστεί πολλά στοιχεία από το concept. Αξίζει να αναφερθεί ότι αποτελεί προϊόν συνεργασίας των κεντρικών και των βραζιλιάνικων στούντιο σχεδιασμού της ιαπωνικής φίρμας.
Εξωτερικά το Kicks διακρίνεται για τη φουτουριστική του σχεδίαση, όπου εμπρός ξεχωρίζει η έντονη μάσκα τύπου V, με το γενικότερο σχεδιασμό του αμαξώματος να θυμίζει την crossover καταγωγή του. Σε ότι αφορά τις μηχανικές λεπτομέρειες θα διατίθεται με κινητήρα βενζίνης-αιθανόλης 1,6 λίτρων, συνδυασμένο με μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων ή το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων X-Tronic CVT. Το Kicks θα βασιστεί στην V-πλατφόρμα της ιαπωνικής μάρκας, που έχουμε δει στα Nissan Micra και Note. 
Επίσημη αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικών, όπως και φωτογραφιών του μικρού SUV αναμένεται από την Nissan στις 2 Μαΐου, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως η κατασκευή του θα πραγματοποιείται στο εργοστάσιο που διαθέτει η ιαπωνική μάρκα στη Βραζιλία, ενώ η εμπορική καριέρα του Kicks θα ξεκινήσει από τις αγορές της Νότιας Αμερικής και έπειτα θα διατεθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, με τον διευθύνων σύμβουλο της συμμαχίας Renault-Nissan Carlos Ghosn, να έχει δηλώσει παλιότερα ότι το Kicks θα βρει τελικά το δρόμο του και για άλλες αγορές
Πιστεύετε ότι θα περάσει τον ωκεανό και να έρθει μέχρι την Ελλάδα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center