Ο μετρ του photoshop, X-Tomi, πήρε την εικόνα του Grandland X όπως τη δημοσίευσε η Opel και προσέθεσε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός OPC μοντέλου.

Νέο μέλος στην οικογένεια των OPC;

9.826 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2017)

Ακόμα δεν προλάβαμε να δούμε το νέο Grandland X και ήδη διαρρέουν σχέδια μιας OPC έκδοσης του νέου μεγάλου SUV της Opel. Τι λέτε, θα θέλατε να δείτε τη νέα ναυαρχίδα της Opel ντυμένη στα μπλε;

Δεν πέρασε μεγάλο διάστημα από τη στιγμή που οι άνθρωποι της Opel μας παρουσίασαν τη νέα τους ναυαρχίδα στα crossover -τον μεγάλο αδελφό της οικογένειας «Χ»- και ήρθε στο φως της δημοσιότητας η πρώτη πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή για την «καυτή» OPC εκδοχή του.
 
Λόγος γίνεται για το νέο Grandland X, το διάδοχο μοντέλο του Antara, το οποίο θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη. Φανταζόμαστε πως θα περάσει κάποιος καιρός μέχρι να υπάρξει η πρώτη σπέσιαλ έκδοση του αυτοκινήτου, αλλά αν βιάζεστε ακολουθήστε από σήμερα το όραμα του X-Tomi και δείτε ψηφιακά πώς θα μπορούσε να μοιάζει το κορυφαίο Opel Grandland X OPC.
   
Ο μετρ του photoshop πήρε την εικόνα του μοντέλου όπως τη δημοσίευσε η Opel και προσέθεσε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός OPC μοντέλου. Μιλάμε δηλαδή για ένα πλήρες αεροδυναμικό body kit (προφυλακτήρες, ποδιές κ.τ.λ.), τροχούς μεγάλης διάστασης και φυσικά τα σχετικά λογότυπα.
 
Από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι κινητήρες των «κανονικών» εκδόσεων του Grandland X, είναι ουτοπικό να ασχολείται κανείς με την πιθανότητα μίας OPC έκδοσης, πολύ περισσότερο να μιλήσει για τα χαρακτηριστικά της. Στο μυαλό μας η ύπαρξή της είναι πιθανή, ίσως και η αντίστοιχη GTi του «αδελφού» Peugeot 5008. Εν αναμονή περισσότερων λεπτομερειών 

Mercedes
RENAULT