Οι πρώτες teaser εικόνες του SsangYong XAVL concept ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι πρώτες teaser εικόνες του SsangYong XAVL concept ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Έρχεται το SsangYong XAVL

3.999 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2017)

Η οικογένεια των SUV της SsangYong θα αποκτήσει σύντομα ένα ακόμα μέλος, μετά την προσθήκη του επταθέσιου XAVL, που βρίσκεται προ των πυλών. Μάθετε τώρα τις τελευταίες πληροφορίες, καθώς και πότε θα λανσαριστεί.

Αποκαλύφθηκαν επίσημα οι πρώτες ψηφιακές εικόνες του νέου XAVL concept της SsangYong, το οποίο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η ονομασία του μοντέλου προκύπτει από τις λέξεις «eXciting, Authentic, Vehicle, Long». Με άλλα λόγια η μάρκα υπόσχεται ένα συναρπαστικό, αυθεντικό, μακρύ όχημα.

Οι σχεδιαστές της μάρκας φαίνεται πως υιοθέτησαν στοιχεία επιθετικής σχεδίασης, με αιχμηρές γραμμές και μυώδης καμπύλες.

Οι σχεδιαστές της μάρκας φαίνεται πως υιοθέτησαν στοιχεία επιθετικής σχεδίασης, με αιχμηρές γραμμές και μυώδης καμπύλες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το συγκεκριμένο πρωτότυπο βασίζεται πάνω στο XAV concept, που είχαμε συναντήσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2015 και αναμένεται να αποτελέσει τον διάδοχο του Korando, ενώ όπως φαίνεται στις εικόνες οι σχεδιαστές της μάρκας έχουν υιοθετήσει στοιχεία επιθετικής σχεδίασης, με αιχμηρές γραμμές και μυώδης καμπύλες.

Το μήκος του μοντέλου υπολογίζεται πως θα κυμανθεί κοντά στα 4.630 χλστ. με το μεταξόνιο να βρίσκεται κοντά στα 2.775 χλστ. Στην ουσία, σαν μοντέλο παραγωγής θα βρεθεί αντιμέτωπο με μοντέλα όπως το Skoda Kodiaq και το Nissan X-Trail, ενώ ιεραρχικά στη γκάμα της μάρκας θα τοποθετηθεί πάνω από το Korando και κάτω από το επερχόμενο Rexton.
 

Όσον αφορά το εσωτερικό, παρατηρείται λιτή σχεδίαση με high-tech στοιχεία, όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος infotainment και τα χειριστήρια αεροπορικού τύπου της κονσόλας.

Μιλώντας σε διεθνή μέσα ο CEO της SsangYong, κ. Johng-sik Choi, δήλωσε «Αναπτύσσουμε μια νέα monocoque πλατφόρμα, ώστε να βασιστούν πάνω της ένα νέο μεγάλο SUV και ένα πολυμορφικό στα επόμενα πέντε χρόνια». Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το επερχόμενο SUV μοντέλο θα διατίθεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το εμπορικό ντεμπούτο του επερχόμενου XAVL αναμένεται μέχρι το 2020, ενώ το μικρότερο XAV αναμένεται να περάσει στην παραγωγή μέσα στο 2019. Εν αναμονή περισσότερων πληροφοριών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα ανοίξει τις πόρτες του στις 9 Μαρτίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto