Το «Nano Engine Protect & Seal» της bluechemGROUP, σχηματίζει ένα υψηλά ενεργό αντιτριβικό στρώμα με νανομόρια στο λιπαντικό, που προστατεύει διαρκώς τον κινητήρα από τη φθορά.

Εσωτερική προστασία του κινητήρα με αντιτριβικό στρώμα

4.937 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/7/2016

Σώστε την «καρδιά» του αυτοκινήτου σας, βελτιώνοντας τη λίπανση του κινητήρα και προστατεύοντάς τον από τη φθορά.

 
Μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες του λιπαντικού κινητήρα είναι η λίπανση όλων των κινούμενων μερών, εμποδίζoντας την τριβή μεταξύ των μετάλλων. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου το λιπαντικό χάνει σταδιακά αυτή την ικανότητα λόγω μείωσης του ιξώδους του. Από κάποιο σημείο και μετά, δεν εξασφαλίζεται η σωστή πίεση λιπαντικού στον κινητήρα, εμποδίζοντας την επαρκή λίπανση όλων των μερών. Αποτέλεσμα είναι η συνεχής αύξηση φθοράς και τελικά σημαντικές ζημιές ή επισκευές που κοστίζουν.
Ένας τρόπος για να επιβραδύνετε σημαντικά την παραπάνω κατάσταση είναι το «Nano Engine Protect & Seal» της bluechemGROUP. Το προϊόν σχηματίζει ένα υψηλά ενεργό αντιτριβικό στρώμα Nano στο λιπαντικό, που προστατεύει διαρκώς τον κινητήρα από τη φθορά. Εγγυάται άμεση λίπανση όλων των εξαρτημάτων στην ψυχρή εκκίνηση, διατηρεί τις φλάντζες και τα Ο ρινγκ εύκαμπτα, εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία του κινητήρα, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων και σημαντική μείωση του θορύβου.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλαπλά:

• Υψηλά ενεργή προστασία από τη φθορά
• Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής όλων των εξαρτημάτων
• Βελτίωσης απόδοσης του κινητήρα
• Μείωση κατανάλωσης λαδιού και καυσίμου
• Μείωση θορύβων

Τα παραπάνω αποτελέσματα έχουν επικυρωθεί εκτεταμένα, από ανεξάρτητο έλεγχο του TÜV Thüringen που επιβεβαιώνει την «πιστοποιημένη αποτελεσματικότητα» του:

«Nano Engine Protect & Seal»