Ευέλικτο και οικονομικό
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ευέλικτο και οικονομικό

Ευέλικτο και οικονομικό

4.707 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2013)

Το Chevrolet Matiz είναι ένα αυτοκίνητο πόλης που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τον οδηγό του, λόγω της ευελιξίας και της οικονομίας που προσφέρει.

+ Σχεδίαση, Ανεση, Κατανάλωση 
- Μέτρια αίσθηση κιβωτίου, θόρυβος κινητήρα
Τιμή αγοράς 2007: 8.880 ευρώ
Τιμή αγοράς 2011: 4.000 ευρώ
Τιμή πώλησης 2011: 4.800 ευρώ
Κινητήρας
Το μηχανικό σύνολο με χωρητικότητα 1,0 λίτρου αποδίδει 68 ίππους και 94 Nm ροπής. Το μοτέρ αυτό συνεργάζεται με ένα 5τάχυτο κιβώτιο με αραιή κλιμάκωση και μέτρια αίσθηση που συμβάλλει στην επίτευξη χαμηλής κατανάλωσης. 
Ο κινητήρας αποδεικνύεται καλός για να κινήσει το όχημα σε αστικούς ρυθμούς, αν και ο υψηλός θόρυβος που παράγει μετά τις 2.500 σ.α.λ., γίνεται αισθητός στους επιβάτες.
Οδική συμπεριφορά
Οι μικρές διαστάσεις του μοντέλου θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τον οδηγό που θέλει να κινηθεί στους στενούς δρόμους της πόλης. Η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης προσφέρει άνεση στους επιβάτες απορροφώντας με πολύ καλό τρόπο τις όποιες λακκούβες του οδοστρώματος.
Εσωτερικό - Χώροι
Στο εσωτερικό, το Matiz ξεχωρίζει για τη νεανική του εικόνα. Από πλευράς ποιότητας, τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο ταμπλό ικανοποιούν και μολονότι είναι σκληρά, βρίσκονται σε καλό επίπεδο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Στην καμπίνα του μοντέλου μπορούν να μεταφερθούν τέσσερις επιβάτες, με τους δύο πίσω να κάνουν κάποιες παραχωρήσεις όσον αφορά στο χώρο για τα κεφάλια τους. 
Ο χώρος αποσκευών έχει μέτρια χωρητικότητα μιας και ο όγκος του φτάνει τα 170 λίτρα, με αποτέλεσμα το Matiz να μπορεί να αποθηκεύσει μόνο τα απαραίτητα. 
Value for Money
Σε καλά επίπεδα κυμαίνεται η μεταπωλητική αξία του μοντέλου, λόγω του αστικού χαρακτήρα του και της χαμηλής τιμής του ως μεταχειρισμένο, ενώ απλά καλή είναι η σχέση τιμής - αξίας του Matiz, μιας και ο εξοπλισμός του διέθετε μόνο τα βασικά στον τομέα ασφάλειας και άνεσης.

Στο εσωτερικό, το Matiz διακρίνεται για τη νεανική του εικόνα, κάτι που αρμόζει απόλυτα σε αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας.

Στο εσωτερικό, το Matiz διακρίνεται για τη νεανική του εικόνα, κάτι που αρμόζει απόλυτα σε αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto