Γελάει μπροστά σε τέτοιες ανωμαλίες το ελαφρύ και ευέλικτο Panda 4X4.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Γελάει μπροστά σε τέτοιες ανωμαλίες το ελαφρύ και ευέλικτο Panda 4X4.

Fiat Panda 4x4, ο μικρός εξερευνητής

84.697 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2013)

Με στιλ SUV και τετρακίνηση, το πετρελαιοκίνητο Fiat Panda 4Χ4, δε θα χάσει την ευκαιρία να πάρει τα… βουνά, στο κυνήγι της light περιπέτειας. Και σε αυτό το παιχνίδι παίζει χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία του!

* Χαρακτήρας και εμφάνιση, άνεση ανάρτησης, εκτός δρόμου ικανότητες, οδική συμπεριφορά
* Θόρυβος στην καμπίνα, επιδόσεις, αποτελεσματικότητα φρένων
Δεν είναι δύσκολο για το Fiat Panda 4x4 να αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση στην κατηγορία των μίνι, αφού από το 1983, παίζει χωρίς αντίπαλο! Βλέπετε, ήταν το πρώτο και το μόνο τετρακίνητο μοντέλο στην κατηγορία του. Είναι λογικό λοιπόν να σημειώνει επιτυχία, ειδικά σε χώρες με κάθε άλλο παρά μεσογειακές καιρικές συνθήκες. Η Fiat, ήταν «υποχρεωμένη» να κατασκευάσει και την τετρακίνητη έκδοση του νέου, τρίτης γενιάς, Panda. Όπερ και εγένετο!
Baby Rambo
Το γκολ από τα αποδυτήρια για το Panda 4X4 είναι η εμφάνισή του. Με μήκος 3,68 μ., το λιλιπούτειο 4χ4 διατηρεί όλα τα ευχάριστα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά των συμβατικών εκδόσεων, αλλά οι χαρακτηριστικές του λεπτομέρειες το κάνουν να «κάνει μπαμ» από μακριά. Τα πλαστικά περιφερειακά με την ένδειξη «4χ4» στο πλάι, οι τροχοί των 15 ιντσών με ειδικά ελαστικά για χώμα, λάσπη και χιόνι, η αυξημένη στα 16 εκατοστά απόσταση από το έδαφος, οι μπρος-πίσω «ποδιές» και η μάσκα με πιο υψηλά τοποθετημένη εισαγωγή αέρα, κάνουν τη διαφορά. Και στο διαγωνισμό κεφαλογυρίσματος, το Panda 4Χ4 σημειώνει υψηλή βαθμολογία. Ακόμα και άτομα, που γνωρίζουμε ότι δεν τρελαίνονταν με το απλό Panda, με το αγριεμένο Panda 4Χ4 δήλωσαν γοητευμένοι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center