Τα μαύρα μπάκετ Recaro και κάποιες λεπτομέρειες σε ραφές και επενδύ­σεις ανθρακονήματος αποτελούν τα ξεχωριστά στοιχεία αυτής της έκδοσης του Fiesta. Ποιοτικά το εσωτερικό του είναι καλύτερο από το αν
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα μαύρα μπάκετ Recaro και κάποιες λεπτομέρειες σε ραφές και επενδύ­σεις ανθρακονήματος αποτελούν τα ξεχωριστά στοιχεία αυτής της έκδοσης του Fiesta. Ποιοτικά το εσωτερικό του είναι καλύτερο από το αντίστοιχο του 208 GTi by Peugeot Sport.

Εσωτερικό: Πιο ποιοτικό το ST

54.407 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2017)

Διαφορετικό χαρακτήρα εμφανίζουν τα δύο καυτά GTi και στο εσωτερικό τους, με το νεότερο Fiesta να απευθύνεται σε πιο ευρύ κοινό μέσω του και πάλι πιο διακριτικού του προφίλ. Στην ST200 έκδοση που ως βάση έχει την κορυφαία εξοπλιστική έκδοση του ST (και άρα έχει ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό), το Fiesta φέρει τα ίδια μπάκετ Recaro καθίσματα αλλά αποκλειστικά μαύρου χρώματος, διακοσμητικά φωτιζόμενα μαρσπιέ, ένθετα από ανθρακόνημα στο ταμπλό, ανασχεδιασμένα αλουμινένια πεντάλ και σπορ τιμόνι ST.

To λογότυπο ST200 στη βάση της κεντρικής κονσόλας είναι ένα από τα ξεχωριστά στοιχεία αυτής της έκδοσης του Fiesta.

To λογότυπο ST200 στη βάση της κεντρικής κονσόλας είναι ένα από τα ξεχωριστά στοιχεία αυτής της έκδοσης του Fiesta.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Peugeot 208 GTi by Peugeot Sport ξεχωρίζει από τα πιο εντυπωσιακά μπάκετ καθίσματα, το flat bottom και μικρό σε διάμετρο τιμόνι με την κόκκινη ραφή στη θέση της ευθείας, αλλά και τις κόκκινες λεπτομέρειες σε επιλογέα και πίνακα οργάνων. Η θέση οδήγησης αν και είναι χαμηλότερα τοποθετημένη, είναι καλύτερη στο ST, με τον οδηγό να νιώθει πιο άνετα και οικεία μαζί του, αφού το μικρό τιμόνι στο Peugeot και η λογική i-Cockpit που υιοθετεί  το εσωτερικό γενικότερα, ξενίζει αρχικά. Η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και στα δύο μικρά «πυραυλάκια», όμως και πάλι το μοντέλο της Ford έχει ένα μικρό προβάδισμα, με το 208 να διακρίνεται συγκριτικά στον τομέα της εργονομίας με την οθόνη αφής του συστήματος infotainment απέναντι στην κονσόλα με την πληθώρα κουμπιών του Fiesta ST200. Οι χώροι είναι καλοί για 4 επιβάτες με τον χώρο αποσκευών να επαρκεί με όγκο 290 λίτρων στο Fiesta και 285 λίτρων στο 208.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN