Το νέο Fors GT Competition Series είναι κατασκευασμένο για την πίστα και δεν το κρύβει.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Fors GT Competition Series είναι κατασκευασμένο για την πίστα και δεν το κρύβει.

Ford GT Competition Series

3.116 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2017)

Η νέα περιορισμένη έκδοση του Ford GT εμφανίστηκε, σύντομα μετά την «ανακάλυψη» της ύπαρξής της μέσα από το manual του Ford GT και έχει υποστεί εξαντλητική δίαιτα!

Πριν λίγες ημέρες, κάποια «τσακάλια» ανακάλυψαν την αναφορά του ονόματος «Competition Series» μέσα στο εγχειρίδιο χρήσης του Ford GT και φυσικά, το γεγονός συνδέθηκε άμεσα με επερχόμενο νέο μοντέλο. Ιδού, λοιπόν και επίσημα, η νέα Ford GT Competition Series.

Αρκετές διαφορές στα σημεία, σε σχέση με το

Αρκετές διαφορές στα σημεία, σε σχέση με το "απλό" μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Δείτε περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

To μοντέλο έχει κατασκευαστεί με σκοπό την χρήση σε πίστα και το ελάχιστο δυνατό βάρος και, για το λόγο αυτό, έχει υποστεί εξαντλητική δίαιτα σε σχέση με το «βασικό» GT. Σε πολλά σημεία του, έχει χρησιμοποιηθεί ανθρακόνημα, όπως στις εμπρός κολώνες, τους καθρέπτες και τις γραμμώσεις, ενώ το κάλυμμα του κινητήρα είναι φτιαγμένο από το υλικό Perspex, το οποίο έρχεται κατευθείαν από τους αγώνες.

Το κρύσταλλο πίσω από τον οδηγό, το οποίο είναι κατασκευασμένο από γυαλί Gorilla, είναι στο μισό πάχος σε σχέση με αυτό του GT και κατά το ήμισυ ελαφρύτερο, επίσης. Ακόμη, στον βασικό εξοπλισμό έχουν προστεθεί οι ανθρακονημάτινοι τροχοί με μπουλόνια τιτανίου και η εξολοκλήρου από τιτάνιο εξάτμιση.

Για να πέσει ακόμη πιο πολύ το βάρος, το σύστημα κλιματισμού, τα ηχεία και το ηχοσύστημα, τα ντουλαπάκια και οι ποτηροθήκες έκαναν φτερά. Τα καθίσματα είναι ντυμένα με Alcantara Suede, ενώ το ανθρακόνημα κάνει έντονη την παρουσία του στην κεντρική κονσόλα και τις πόρτες.Το GT Competition Series αποδίδει και αυτό -όπως και η απλή έκδοση- 647 ίππους και είναι εξοπλισμένο με κλωβό ασφαλείας εγκεκριμένο από την FIA, ενώ θα προσφερθεί σε έξι χρώματα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL