Service με 59 ευρώ στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Peugeot Κούτλας με το νέο πρόγραμμα συντήρησης χαμηλού κόστους, «Peugeot Service EcoExpert».

Φροντίδα με δώρο οδική βοήθεια από την Peugeot Κούτλας

3.268 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/6/2016

Η Peugeot Κούτλας ΕΠΕ σας προσφέρει το νέο πρόγραμμα συντήρησης χαμηλού κόστους, «Peugeot Service EcoExpert», για κατόχους αυτοκινήτων Peugeot πενταετίας και άνω.

 
Πλέον μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα γρήγορο, αλλά πολύ περιεκτικό και οικονομικό Service του Peugeot σας, με μόνο 59¤*, αν αυτό έχει ξεπεράσει τα 5 έτη, κερδίζοντας και δωρεάν οδική βοήθεια για ένα χρόνο. Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Peugeot Κούτλας, με το νέο πρόγραμμα συντήρησης χαμηλού κόστους, «Peugeot Service EcoExpert», το οποίο περιλαμβάνει την αντικατάσταση των:

• Λιπαντικών 10W40,
• Φίλτρου λαδιού,
• Ροδέλα τάπας λαδιού,

καθώς και ένα Τεχνικό έλεγχο Ασφάλειας 15 σημείων που περιλαμβάνει ηλεκτρονικό έλεγχο βλαβών, ελαστικά, φρένα, φώτα, καθαριστήρες, εξάτμιση, ανάρτηση, αμάξωμα, μπαταρία, ψύξη και έλεγχο όλων των σταθμών των υγρών. Επίσης αν για το δικό σας Peugeot υπάρχουν τεχνικές αναβαθμίσεις, ελέγχεται και η βάση δεδομένων του κατασκευαστή, για να σας προσφερθούν εντελώς δωρεάν.

*Η παραπάνω τιμή είναι προτεινόμενη και αφορά τον τύπο λιπαντικών TOTAL 10W40. Συμπεριλαμβάνει την εργασία και ΦΠΑ 23%.

Δείτε με 1 κλίκ εδώ: Περισσότερα άρθρα & νέα για After Sales υπηρεσίες