Το VW eco up! χρησιμοποιεί ως βασικό καύσιμο το φυσικό αέριο και καταναλώνει 10 ευρώ για 350 χλμ.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το VW eco up! χρησιμοποιεί ως βασικό καύσιμο το φυσικό αέριο και καταναλώνει 10 ευρώ για 350 χλμ.

Δοκιμή: VW eco up! 68PS (CNG)

68.832 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2013)

Το VW eco up! χρησιμοποιεί ως βασικό καύσιμο το φυσικό αέριο και κερδίζει με άνεση τον τίτλο του βασιλιά της οικονομίας, αφού με 10 ευρώ διανύει περί τα 350 χλμ.!

Η VW είναι μια τις εταιρείες, που έχουν επενδύσει στο φυσικό αέριο CNG (Compressed Natural Gas) για την κίνηση των οχημάτων. Διαθέτει 20ετή εμπειρία στην κατασκευή τέτοιων αυτοκινήτων με την έως τώρα γκάμα της να περιλαμβάνει εκδόσεις φυσικού αερίου -κάτω από τον τίτλο ECOFUEL- για τα επιβατικά μοντέλα Touran, Passat και Passat Variant. Τώρα ήρθε το μίνι up! για να αποτελέσει πεδίο εφαρμογής της τεχνογνωσίας της φίρμας για το φυσικό αέριο.
Δεν ξεχωρίζει...
Σε ό,τι αφορά στην εμφάνιση, το eco up! δεν παρουσιάζει καμία διαφοροποίηση από τα συμβατικά αδέλφια του, ωστόσο το δάπεδό του είναι κατάλληλα διαμορφωμένο για να φιλοξενεί τις 2 δεξαμενές στις οποίες αποθηκεύεται υπό υψηλή πίεση το φυσικό αέριο (χωρητικότητα 11 κιλά) χωρίς να υπάρχει επιβάρυνση του χώρου επιβατών. Εναλλακτικά, το eco up! μπορεί να κινηθεί και με βενζίνη καθώς διαθέτει ρεζερβουάρ χωρητικότητας 10 λτ. Να τονιστεί πάντως πως το eco up! κινείται χρησιμοποιώντας φυσικό αέριο κίνησης, και μόνο όταν αυτό εξαντληθεί, τότε αυτόματα χρησιμοποιεί ως καύσιμο την βενζίνη. Συνδυαστικά, η θεωρητική αυτονομία του eco up! ανέρχεται στα 580 χλμ.

Oικονομικό το eco up!, αλλά από τον κινητήρα λείπει το νεύρο.

Oικονομικό το eco up!, αλλά από τον κινητήρα λείπει το νεύρο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center