Η νέα Giulietta θα υιοθετήσει τη νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία της ιταλικής φίρμας, την οποία γνωρίσαμε στην Giulia, αλλά και στην Stelvio.

Στο πίσω μέρος είναι διάχυτος ο δυναμισμός και τα σπορ χαρακτηριστικά

Giuletta με άρωμα Stelvio

6.227 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/11/2016

Η Alfa Romeo είναι πολύ πιθανό να αντικαταστήσει τη Giulietta και ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες με τη διάδοχό της, η οποία θυμίζει αρκετά τη νέα Stelvio.

 
H Alfa Romeo έχει καταφέρει τον τελευταίο χρόνο να προσελκύσει το ενδιαφέρον των απανταχού αυτοκινητόφιλων. Αρχικά με τη νέα Giulia, που αυτή τη στιγμή λανσάρεται σε όλες τις αγορές και μετά με το πρώτο SUV της ιστορίας της, τη νέα Stelvio.
 
Οι Ιταλοί που βρίσκονται σε οίστρο αυτή την περίοδο, πήραν φόρα και ετοιμάζουν και την αντικαταστάτη της Giulietta. Το μικρομεσαίο της μοντέλο βρίσκεται στη γραμμή παραγωγής από το 2010 ως το αντίπαλο δέος στα γερμανικά premium αντίστοιχα μοντέλα.
 
Ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες, οι οποίες βασίζονται σε πληροφορίες από «κατασκόπους». Η νέα Giulietta, όπως βλέπουμε θα υιοθετήσει τη νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία της ιταλικής φίρμας, την οποία γνωρίσαμε στην Giulia, αλλά και στην Stelvio.
Στο εμπρόσθιο τμήμα, η νεότερη και πολύ δυναμική μάσκα των μοντέλων της Alfa Romeo έχει ενσωματωθεί και στην Giuletta, προσαρμοσμένη βέβαια στις στιλιστικές ανάγκες ενός χάτσμπακ μοντέλου.
 
Στο πίσω μέρος που είναι και το πιο ξεχωριστό αισθητικά, διάχυτος είναι ο δυναμισμός, με το μελλοντικό μοντέλο να διαθέτει πιο σπορ χαρακτηριστικά, με την τετραπλή απόληξη να τραβάει τα βλέμματα, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι δάνειο από εκείνα της Stelvio.
.