Ανέκαθεν τα ανοιχτά αυτοκίνητα ασκούσαν μια ιδιαίτερη γοητεία, αλλά η κομψότητα της E-Class Cabriolet είναι σαγηνευτική...
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανέκαθεν τα ανοιχτά αυτοκίνητα ασκούσαν μια ιδιαίτερη γοητεία, αλλά η κομψότητα της E-Class Cabriolet είναι σαγηνευτική...

Δοκιμή: Mercedes E-Class Cabriolet 184PS

23.767 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2013)

Η Mercedes μένει πιστή στην παράδοση της, που θέλει τα ανοιχτά 4θέσια αυτοκίνητά της να έχουν μαλακή οροφή. Όπως πιστή μένει και στην παράδοση που την θέλει να κατασκευάζει ποιοτικά και διαχρονικά αυτοκίνητα.

Ανέκαθεν τα ανοιχτά αυτοκίνητα ασκούσαν μια ιδιαίτερη γοητεία, αλλά η κομψότητα της E-Class Cabriolet είναι σαγηνευτική και με δεδομένο πως το νούμερο 1 ζητούμενο στην κατηγορία των ανοιχτών τετραθέσιων είναι η εμφάνιση, η Mercedes χτύπησε φλέβα χρυσού. 
Η Mercedes-Benz επιμένει στην διατήρηση του υφάσματος στην οροφή. Βλέπετε, το ύφασμα σε αντίθεση με το μέταλλο και τους σύνθετους μηχανισμούς αναδίπλωσης που συναντάς στην οροφή ενός σύγχρονου Coupe Cabrio, δεν προσθέτει επιπλέον κιλά βάρους, δεν ανεβάζει το κέντρο του και δεν επιβάλει οδυνηρούς συμβιβασμούς, ώστε να εξασφαλίσει τον απαιτούμενο χώρο για την αποθήκευσή του.
Εμφάνιση: Φινετσάτη
Η εκλεπτυσμένη εμφάνιση της ανανεωμένης τετραθέσιας ανοιχτής Mercedes έχει πολλά κοινά στοιχεία με την κουπέ εκδοχή στην οποία και βασίζεται. Τα ξεχωριστά φωτιστικά σώματα, με τα φώτα ημέρας μπροστά, η γραμμή του αμαξώματος που ανασηκώνεται στο πλάι και τα «κοφτά» πίσω φτερά, όπως και τα πίσω φωτιστικά σώματα, αποτελούν χαρακτηριστικά στοιχεία που τονίζουν την αθλητική, αλλά και αεροδυναμική εικόνα του πολυτελούς cabrio μοντέλου! 
Η υφασμάτινη οροφή είναι εξαιρετικής ποιότητας και διακρίνεται για την τέλεια συναρμογή της στο πλαίσιο, αλλά και την ηχομόνωση που παρέχει. H διαδικασία αναδίπλωσής της γίνεται πλήρως ηλεκτρικά και διαρκεί 20 δλ., ενώ μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και εν κινήσει με ταχύτητα έως 40 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto