Επαγγελματικοί φακοί για εργασίες φανοποιίας

33.279 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/9/2016

Η SCANGRIP για περισσότερο από ένα αιώνα δραστηριοποιείται στην κατασκευή εργαλείων αυτοκινήτου και αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στην Ευρώπη σε φακούς εργασίας για επαγγελματίες.


Η SCANGRIP έχει καταφέρει τεράστια επιτυχία με την γκάμα και την λειτουργικότητα των φακών στην επαγγελματική εργασία. Έχοντας την κορυφαία θέση στην Ευρώπη ως προμηθευτής φακών εργασίας, η SCANGRIP επικεντρώνεται στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων σε φωτισμό με βάση την πιο πρόσφατη τεχνολογία LED. 
Για περισσότερα από 100 χρόνια, η SCANGRIP κατασκευάζει εργαλεία χειρός υψηλής ποιότητας για τον κλάδο της βιομηχανίας και του αυτοκινήτου. Η γκάμα περιλαμβάνει μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα, τα οποία έχουν κάνει γνωστή την εταιρεία παγκοσμίως.
Η πρώτη επαγγελματική σειρά φακών φωτισμού για ταίριασμα χρώματος και Detailing
Η SCANGRIP παρουσιάζει μια νέα σειρά φακών για ταίριασμα χρώματος και detailing. Χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του LED, οι φακοί SCANGRIP COLOUR MATCH είναι ιδανικοί για εργασίες βαφής, γυαλίσματος, καθαρισμού ή προετοιμασίας και είναι η μόνη σειρά φακών παγκοσμίως. Τα ανθεκτικά αυτά προϊόντα COLOUR MATCH είναι σχεδιασμένα για εργασίες σε φανοβαφείο. 
Παραδίδονται με φακό ανθεκτικό στους διαλύτες και στην καθημερινή χρήση, ο οποίος μπορεί να αντικατασταθεί. Η μεγάλη διάρκεια λειτουργίας των φακών COLOUR MATCH εξασφαλίζει ότι θα τελειώσετε την εργασία σας χωρίς να καθυστερήσετε για επαναφόρτιση του φακού. Οι φακοί SUNMATCH και MULTIMATCH είναι πλήρως αδιάβροχοι και ιδανικοί για χρήση στις συνθήκες του περιβάλλοντος ενός φανοβαφείου.