Το Kona στηρίζεται στην πλατφόρμα του i20 και λέγεται πως θα χρησιμοποιήσει μέρη τόσο του i20 όσο και του i30.

Το Kona στηρίζεται στην πλατφόρμα του i20 και λέγεται πως θα χρησιμοποιήσει μέρη τόσο του i20 όσο και του i30.

Hyundai Kona ή Κauai;

5.890 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2017)

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει την Ηyundai να λανσάρει το νέο της SUV κάτω από άλλη ονομασία. Μάθετε τις λεπτομέρειες.

Μεγάλη φημολογία έχει αναπτυχθεί σχετικά με το όνομα του που θα έχει το νέο crossover SUV της Hyundai, το τέταρτο μέλος της γκάμας των SUVs της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ευρώπη, δίπλα από το Grand Santa Fe, το Santa Fe και το Tucson. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το μοντέλο θα ονομαστεί Κοna αλλά οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγο, ότι η εταιρεία βρίσκεται σε σκέψεις να χρησιμοποιήσει την ονομασία Kauai αποκλειστικά για την Ευρώπη. Ήδη, η Hyundai στην Πορτογαλία αναφέρει το μοντέλο με το όνομα Kauai.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το Κauai, όπως και το Κοna είναι ένα νησί στο πέλαγος στης Χαβάης, ένα μέρος που η εταιρεία το χαρακτηρίζει «με μεγάλη φυσική ομορφιά, που εκφράζει θετική ενέργεια και δυναμισμό»

Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε για το Kona έχουν αποκαλυφθεί μέσω των δύο teaser της Hyundai. Θα διαθέτει κατά πάσα πιθανότητα ένα σετ φωτιστικών σωμάτων, τα οποία βρίσκονται κάτω από τα λεπτά LED φώτα. Το αυτοκίνητο διαθέτει δίχρωμο αμάξωμα και φουσκωμένα φτερά εμπρός – πίσω.
  
Το Kona στηρίζεται στην πλατφόρμα του i20 και λέγεται πως θα χρησιμοποιήσει μέρη τόσο του i20 όσο και του i30, με το τελευταίο να δανείζει στο crossover και τους κινητήρες του. Υπενθυμίζουμε πως αναμένεται και η αντίστοιχη πρόταση της Kia.

Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται πως η εμπρόσθια μορφή του Kona θα επηρεάσει και αυτή του νέου Santa Fe, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί στα τέλη του επόμενου έτους. Σε ό, τι αφορά στο Hyundai Kona, αυτό μάλλον θα μας συστηθεί αυτό το καλοκαίρι, με την επίσημη παρουσίασή του να γίνεται λογικά το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.
H εταιρεία έχει μεγάλες προσδοκίες για το μοντέλο και ελπίζει να την βοηθήσει να γίνει η κορυφαία ασιατική αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη από το 2021.

Θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center