Πόσο πιθανό είναι το σενάριο η DS να φέρει ένα νέο supercar, βασισμένο στο E-Tense; (φωτό)

Πόσο πιθανό είναι το σενάριο η DS να φέρει ένα νέο supercar, βασισμένο στο E-Tense; (φωτό)

Και supercar από την DS;

6.430 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2017)

Στοιχεία ότι η γαλλική πολυτελής εταιρεία θα ανοιχτεί προς τα supercars έκαναν την εμφάνισή τους, λίγες εβδομάδες μετά την Έκθεση της Γενεύης, με μοντέλο που θα θυμίζει το E-Tense Concept.

Mετά το λανσάρισμα του DS7 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης εντάθηκαν οι συζητήσεις για την επέκταση της γαλλικής εταιρείας. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την DS να ετοιμάζει ένα supercar.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Πιο συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για ένα μοντέλο εμπνευσμένο από το E-Tense Concept που παρουσιάστηκε πέρσι, με άμεσο στόχο τον ανταγωνισμό του BMW i8. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό η DS υπέγραψε συμφωνία με 3 καναδικές εταιρείες, για την ανάπτυξη τμημάτων υψηλής απόδοσης για ηλεκτρικά οχήματα. Αυτή η συνεργασία μπορεί να είναι αυτό που θα δώσει στην DS τα απαραίτητα μέσα για την κατασκευή ενός τέτοιου μοντέλου.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μιλούν για ένα μοντέλο με ισχύ κοντά στους 600 ίππους, προκειμένου να ανταγωνιστούν τους «μόλις» 362 του BMW i8 με το «καλημέρα σας». Για αυτά τα σενάρια, ο Yves Bonnefont ερωτόμενος από βρετανικά μέσα απάντησε τα εξής: «Ναι, υπάρχει μια πιθανότητα, αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό» Τι λέτε εσείς;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center