Ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης αποτελεί βασικό πλεονέκτημα για μία ενδεχόμενη μετα-πώληση του αυτοκινήτου σας.

Η σημασία του ενημερωμένου book service

22.158 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/7/2016

Επιλέγοντας ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για το service του αυτοκινήτου σου, κερδίζεις και στο μέλλον, σε ενδεχόμενη πώλησή του. Κι αυτό γιατί ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης αποτελεί βασικό πλεονέκτημα στην πώληση ενός αυτοκινήτου, αφού είναι δεδομένο ότι θα κρατήσει την τιμή του πιο ψηλά από κάθε είδος επιπλέον εξοπλισμού. Είναι γνωστό ότι το βιβλίο συντήρησης είναι το πρώτο πράγμα που ζητάνε οι αγοραστές μεταχειρισμένου, και όχι άδικα αφού σε αυτό φαίνεται όλο το ιστορικό συντήρησης και άρα η μεταχείριση που είχε από τον πρώτο ιδιοκτήτη του.
Ένα αξιόπιστο βιβλίο service, πλήρες, με σφραγίδες και ημερομηνίες από τα συνεργεία που έχουν γίνει όλες οι εργασίες, είναι σε θέση να πιστοποιήσει την κατάσταση του αυτοκινήτου, καθώς και εάν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά ή γυρισμένα. 

 
  • ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

    Οταν λέτε book service, μήπως εννοείτε service book οπως είναι το σωστό;; αλλωστε μάς έχετε κουρασει με τις αγγλικουρες σας απο τα always on top, μεχρι must have, must buy, must see, και γενικά μιά αίσθηση αγγλομανίας σε σημείο που δυσκολα ο απλός έλληνας να διαβάζει τα αγγλοελληνικά σας κειμενα. Book service δεν υπάρχει ουτε στο όνειρο σας ουτε όμως στην Αφρική. Σεβαστήτε λίγο τη δική μας γλωσσα.

      2
  • Νίκος

    Έτσι μπράβο, να βοηθάμε λιγάκι τις "κακόμοιρες" τις αντιπροσωπίες. Μη πάτε για έλεγχο του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο της γειτονιάς. Αυτοί δεν "ενισχύουν" τα media....

      2
  • DEC

    Δωρεάν έλεγχος βεβαίως-βεβαίως. Έλεγχο κλιματιστικού ΔΕΝ το συζητώ (κινούμαι πολύ, δεν ζώ χωρίς). Τώρα αν μού βρούν και κάτι που πρέπει να αλλάξω εκεί αρχίζουν τα δύσκολα...

      1