Οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές, έχουν φροντίσει να ενισχύσουν τα «πακέτα» service που προσφέρουν στους πελάτες τους και με έξτρα προσφορές και υπηρεσίες.

Τα οφέλη του «σήμερα»

8.273 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/9/2016

Πηγαίνοντας σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο, αυτό που εξασφαλίζετε κυρίως, είναι η ποιότητα του service που θα λάβει το αυτοκίνητό σας, από μηχανικούς που έχουν εξειδικευτεί πάνω στη μάρκα και σε όλα τα μοντέλα, όπως το δικό σας, αλλά και ότι όλες οι εργασίες συντήρησης, θα γίνουν με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες που έχουν  αναπτυχθεί με βάσει αυτό. Παράλληλα όμως, οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές, έχουν φροντίσει να ενισχύσουν τα «πακέτα» service που προσφέρουν στους πελάτες τους και με έξτρα προσφορές και υπηρεσίες που βελτιώνουν τη σχέση value for money στον τομέα του after sales, στο συνεργείο τους. Εκπτώσεις στα προγραμματισμένα service, μειωμένες τιμές σε αναλώσιμα υλικά, δυνατότητα επέκτασης εγγυήσεων, δωρεάν τεχνικός έλεγχος, επιστροφή χρημάτων, δωρεάν οδική βοήθεια, προσφορές σε γνήσια ανταλλακτικά, ακόμη και δωρεάν service ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα (και υπό προϋποθέσεις), είναι μόνο κάποια από όσα μπορεί να βρει κανείς σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Στην Ελλάδα δε, «τρέχουν» και αυτό το διάστημα, πλήθος «πακέτων» service με προσφορές και ευκαιρίες για τους οδηγούς. Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής:
- Service με όριο κόστους. Τα νέα «πακέτα» Service της Mercedes-Benz σας δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίζετε εξ αρχής, μέχρι τι ποσό ακριβώς, θα πληρώσετε για εργασία και ανταλλακτικά. Πηγαίνοντας σήμερα σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, μπορείτε να κάνετε Service A στο αυτοκίνητό σας, με κόστος που φθάνει μέχρι 77 ευρώ.
- Ειδικά «πακέτα» για οχήματα 5ετίας. Η Renault προσφέρει σε όλους τους πελάτες με αυτοκίνητα παλαιότερα των 5 ετών, το πρόγραμμα Renault Total Care 5+, που περιλαμβάνει 10 ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής από 58 ευρώ, προσαρμοσμένα σε κάθε σας ανάγκη. Τα πακέτα αφορούν σε αυτοκίνητα Renault άνω των 5 ετών, περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά Elf, εργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές.
- Υπηρεσίες εγγυημένης αξίας. Στα πλαίσια του Volkswagen After Sales, μπορείτε πλέον να επιλέγετε το ιδανικό πρόγραμμα service για το αυτοκίνητό σας, με τη νέα Υπηρεσία Service Volkswagen «Εγγυημένη Αξία», αλλά και να εκμεταλλευτείτε το νέο πρόγραμμα Εγγύηση Ελαστικών Volkswagen, το οποίο (υπό προϋποθέσεις) είναι δωρεάν και ισχύει για 36 μήνες από την ημερομηνία της αγοράς, προσφέρεται με την αγορά 2 ή 4 ελαστικών ανά αυτοκίνητο και παρέχει κάλυψη ζημιάς που προκαλείται από αιχμηρό αντικείμενο (ενδεικτικά καρφιά ή γυαλιά), απευθείας πρόσκρουση σε πεζοδρόμιο ή λακούβα, βανδαλισμό και κλοπή.
- Δωρεάν διαχείριση ατυχήματος και Οδική Βοήθεια. Με κάθε Πλήρες Service στο επίσημο δίκτυο της Audi σας προσφέρεται αυτόματα και χωρίς κόστος για 18 μήνες, η υπηρεσία Audi Longlife Mobility & Φροντίδα Ατυχήματος, η οποία περιλαμβάνει Οδική Βοήθεια, ρυμούλκηση του αυτοκινήτου στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Audi, παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης, κάλυψη εξόδων διαμονής σε ξενοδοχείο, κάλυψη εξόδων επιστροφής ή συνέχισης ταξιδιού, αλλά και επιπλέον βοήθεια σε περιπτώσεις αποφόρτισης μπαταρίας, έλλειψης καυσίμου, διάτρησης ελαστικού ή και απώλειας κλειδιών.
- Φροντίδα οικονομίας. Το «Peugeot Service EcoExpert» είναι ένα νέο  πρόγραμμα συντήρησης, χαμηλού κόστους, που προσφέρει μια οικονομική (59 ευρώ), γρήγορη αλλά και περιεκτική φροντίδα για αυτοκίνητα Peugeot ηλικίας 5+ ετών. Προσφέρει αντικατάσταση Λιπαντικών 10W40, Φίλτρου λαδιού, Ροδέλας τάπας λαδιού, καθώς και έναν  Τεχνικό έλεγχο Ασφάλειας 15 σημείων, ενώ παρέχεται και ένας χρόνος δωρεάν οδική βοήθεια.