2 φωτογραφίες »

Το AutoΤρίτη είναι καθημερινό! Κατέβασέ το!

535.150 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2020)

Κατέβασε το σημερινό AutoΤρίτη και δες: Συγκρίνουμε τα Ford Puma και Renault Captur, με 125 και 130 ίππους αντίστοιχα και τιμή στα 20 χιλιάρικα. Ποιο προτιμάς;

 
Κατεβάστε το Δωρεάν, σε windows (με videos, extra φωτογραφίες, zoom)
 
Κατέβασε το σημερινό AutoΤρίτη και μάθε: Ανανεωμένο Hyundai Kona Electric, έρχεται το 2021 με νέα εμφάνιση. Ακόμα, πόσο «τζιπάκια» είναι τα νέα ηλεκτρικά SUV; Δες επίσης τις πρώτες εικόνες του Jeep Compass facelift, αλλά και το Toyota GR Yaris των 261 ίππων. Δες τα όλα στο τεύχος που κυκλοφορεί.
 
Πλέον, έχεις την δυνατότητα να δείς στον υπολογιστή, το laptop, το κινητό ή το tablet σου, το τεύχος του AutoΤρίτη, με άρθρα που έχουν videos, extra πολλές φωτογραφίες, που μπορείς να κάνεις zoom σε φωτογραφίες και λεπτομέρειες, μπορείς να κλικάρεις στα περιεχόμενα και να πας κατευθείαν σε όποια σελίδα σε ενδιαφέρει και πολλά ακόμα «μπορείς».

Μπορείς ακόμα να κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ το τεύχος στον υπολογιστή, το λάπτοπ σου, το κινητό ή το tablet σου  και να το διαβάσεις ανα πάσα στιγμή, ακόμα και όταν δεν έχεις σύνδεση στο ίντερνετ!

***Όταν κατεβάζετε σε windows, κάποια συστήματα προστασίας ίσως δεν επιτρέπουν το download. Aν συμβεί στον δικό σας υπολογιστή, χρησιμοποιείστε την πρώτη επιλογή «Δείτε το τεύχος στον υπολογιστή ή το κινητό σας».

Πρωτοποριακές λειτουργίες, με βίντεο και ήχο χωρίς να αλλάζετε περιβάλλον, zoom στους πίνακες και τις εικόνες, περιήγηση απευθείας από τα περιεχόμενα σε όποιο θέμα σας ενδιαφέρει με ένα κλικ...

Η ψηφιακή έκδοση του AutoΤρίτη, αλλά και όλες οι ειδήσεις σε μορφή περιοδικού, μπορούν να γίνουν δικά σου μέσα από την καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα του net.autotriti.gr!

Καθε μέρα στις 5:00 το απόγευμα, μια νέα έκδοση του AutoΤρίτη σε περιμένει να την κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ.

Βρες στην πρωτοποριακή ηλεκτρονική μορφή και ΟΛΑ τα τεύχη του περιοδικού Auto Τρίτη από τον Απρίλιο του 2019, όπως κυκλοφορησαν στα περίπτερα. Τώρα και με δυνατότητα αναζήτησης των θεμάτων που σε ενδιαφερουν.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto