Ποια είναι όμως τα Best Sellers μοντέλα στις πωλήσεις μεταχειρισμένων;
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποια είναι όμως τα Best Sellers μοντέλα στις πωλήσεις μεταχειρισμένων;

Τα Best Sellers μεταχειρισμένα!

49.986 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2015)

Η αγορά μεταχειρισμένου είναι στα high της, αφού αρκετοί είναι οι αγοραστές αυτοκινήτου, που στρέφονται σε αυτή την λύση. Με δεδομένη και την μεγάλη προσφορά, τα μεταχειρισμένα πουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια. Ποια είναι όμως τα Best Sellers μοντέλα στις πωλήσεις μεταχειρισμένων;

Ανέκαθεν το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πουλούσε στην Ελλάδα, αλλά τα τελευταία χρόνια η σχετική αγορά έχει κάνει μεγάλη πρόοδο. Η ανάγκη για μέσο μετακίνησης από τη μια, αλλά και η οικονομική δυσπραγία από την άλλη σπρώχνει πολλούς στην αγορά του μεταχειρισμένου. Η προσφορά άλλωστε (σαν αποτέλεσμα της κρίσης και αυτή, ειδικά στα μεγάλα αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού) είναι μεγάλη και έτσι έρχονται οι τιμές-ευκαιρίες. Οι έμποροι μεταχειρισμένων έχουν αναβαθμίσει τόσο τις υπηρεσίες τους, αλλά και τον τρόπο ελέγχου των αυτοκινήτων με αποτέλεσμα να γίνεται πιο ανταγωνιστικό το προϊόν του μεταχειρισμένου στον πελάτη. Επίσης υπάρχουν πολλά μεταχειρισμένα λίγων ετών, τα οποία είναι μεγάλο δέλεαρ για τους υποψήφιους αγοραστές. Ποια είναι όμως τα μοντέλα, που ξεχωρίζουν στις πωλήσεις των μεταχειρισμένων; Και βέβαια να μην ξεχνάμε και τα diesel, που έχουν μπει για τα καλά πλέον στη ζωή μας.
Fiat Punto στη βενζίνη
Στα βενζινοκίνητα μοντέλα τις περισσότερες πωλήσεις έχει σημειώσει το Fiat Punto. Το ευρύχωρο, προσιτό και ευχάριστο ιταλικό μικρό κέρδισε την προτίμηση του αγοραστικού κοινού για το 2014.
Σε μικρή απόσταση ακολούθησε το μικρομεσαίο Opel Astra, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ακόμα ένα Opel, το μικρό Corsa.
Opel Corsa στα diesel
Τις περισσότερες πωλήσεις πετρελαιοκίνητων μεταχειρισμένων για το 2014 σημείωσε ένα μικρό μοντέλο, το Opel Corsa. Στη 2η θέση ακολούθησε το πετρελαιοκίνητο smart fortwo, το οποίο προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και άπαιχτη ευελιξία μέσα στην πόλης. Η 3η επιλογή των αγοραστών ήταν το Toyota Yaris, το οποίο συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την οικονομία, την πρακτικότητα και την αξιοπιστία.

DIESEL- Toyota Yaris 1,4 D-4D (2010)

DIESEL- Toyota Yaris 1,4 D-4D (2010)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center